Sinterklaas bloghop …

Sinterklaas

Ook dit jaar is er weer een super leuke sinterklaas bloghop. Dit doen we samen met een aantal andere leuke bloggers. Je hop van de ene blog naar de andere blog en maakt bij alle sites kans op leuke sinterklaas prijzen.

Lieve lezers,

Graag wil ik vandaag ook even mijn trouwe lezers bedanken voor het volgen, reageren en delen van mijn blogs (artikelen). Bedankt voor jullie support!

​Alle nieuwe lezers, leuk dat jullie een kijkje komen nemen en ik hoop jullie uiteraard vaker te mogen begroeten op onze website. Graag stel ik mij even in het kort aan jullie voor, ik ben Yvonne moeder van 3 super leuke jongens en woon in Groningen. Vegalifestyle.nl is in mijn online magazine waar ik samen met een aantal leuke teamleden (gastbloggers, coach, stagiaires) werk aan leuke, interessante en lekkere artikelen. Je kunt hier echt van alles vinden. De lekkerste recepten, weetjes, beauty, wonen, fashion, uitstapjes, vakanties, etc..

Hoe werkt de sinterklaas bloghop nu precies?

Je hopt van de ene naar de andere site. Op elke site wordt je doorgestuurd naar de volgende site. Als je niet op mijn site begonnen bent, ben je waarschijnlijk via de site van Cooleouders naar mijn blog gehopt. Deze bloghop is een leuke manier om kennis te maken met andere blogs. Aan het einde van dit artikel stuur ik jou weer door naar de volgende site. Je bent de hop rond geweest als je weer op de blog komt waar je begonnen bent. En wat het extra leuk maakt op elke blog kan je een leuke prijs winnen voor sinterklaas (of voor een ander moment).

Winnen …

Energy en vegan - Alexander Gershberg

Wat deze hop nog leuker en spannender maakt is dat je bij iedere blogger een leuke prijs kunt winnen. Uiteraard hebben wij ook een leuke winactie voor je. Wij mogen namelijk een super lekker kookboek weggeven. Wij geven het kookboek Energy & Vegan van Alexander Gershberg.

Wil jij deze prijs winnen? Laat dan in een reactie hieronder weten dat je meedoet. Je maakt extra kans als je onze facebookpagina liked of ons volgt op instagram . Wil je geen reactie hieronder achter laten? Dan mag je ons ook altijd een email sturen: info@vegalifestyle.nl

Je kunt met deze winactie meedoen tot 27 november 2020. De winnaar van dit boek is Marieke Smit. Marieke heel veel plezier met het boek.

Hop hop hop

Nu is het helaas alweer tijd om je door te sturen naar de volgende website. Wij sturen je door naar de website beebsandmoms. Hier kun je ook weer een leuke prijs winnen. Heel veel plezier en succes tijdens deze gezellige en vooral leuke sinterklaas hop

Dit is ook leuk om te lezen:

Wil jij niets meer missen van VegaLifestyle.nl volg ons dan op facebook. Heb je het recept gemaakt tag ons dan zeker op instagram  of @vegalifetyle

59 thoughts on “Sinterklaas bloghop …

 • Anna Wienen says:

  Ik doe heel graag mee, ik hou er wel van om vegan te koken het lukt niet altijd maar ben blij als ik nieuwe ideeën kan opdoen.

 • Marloes De Vetten says:

  Wat gaaf!!ik doe graag mee. Vegan inspiratie opdoen!!

 • Miriam says:

  Als goed voornemen voor 2021 wil ik gezonder, maar vooral bewuster gaan eten met ons gezin. Ik maak graag kans op dit kookboek!

 • Lotte says:

  Heerlijk; ik geniet van koken en vegan is nog een beetje een nieuwe wereld voor mij!

 • Ik doe graag mee, zodat ik meer inspiratie op kan doen voor vegan recepten en nog vaker vlees kan laten staan.

 • Mirjam Hellingman says:

  Wat een leuk begin van het weekend. Deze Sinterklaashop is echt ontzettend leuk en wat een mooie prijs, dit super lekkere kookboek Energy & Vegan van Alexander Gershberg. Fijn om nieuwe inspiratie op te doen voor lekkere vegan recepten. Heel veel succes met de actie! Ik hop weer even verder!

 • Sandy van der Kolk says:

  Ik maak héél graag kans op dit vegan kookboek, want als bijna veganist kan ik alle inspiratie gebruiken

 • Nina Haven says:

  Voor wat extra inspiratie in de keuken zou dit kookboek heel welkom zijn!

 • Oma Will says:

  Leuk weer zo’n Sinterklaasbloghop.
  Ik doe altijd graag mee.
  Ben tegenwoordig echt bezig om minder / geen vlees meer te eten en vegan gerechten te koken.
  Dat is toch veel beteren erg lekker.
  Door dit kookboek heb ik weer wat meer recepten om uit te proberen.
  Ik volg bloglovin en doe graag mee

 • Judith says:

  ow dit ziet er al heerlijk uit, ik ben erg nieuwsgierig naar de recepten dus ik doe graag mee!

 • Jolijn Grootendorst says:

  Al jaren zijn mijn man en ik vegetarisch. Mijn kinderen al vanaf geboorte. Steeds vaker eten we vegan. Mijn zoon wilt later chef-kok worden en staat nu al te springen bij dit kookboek.

 • Anita te Gussinklo says:

  Ik wil graag meer vega koken dus recepten zijn welkom.

 • Brenda says:

  Hier doe ik heel graag aan mee! Wij hebben ons voorgenomen om twee keer in de week vegan te eten maar dat gaat echt niet elke week goed.
  Helaas.
  Dit zou ons zeker kunnen helpen.

 • Marjolein says:

  Leuk! Ik doe graag mee lijkt me een leuk boek om wat inspiratie op te doen!

 • Ik doe graag mee! Ben het laatste jaar serieus bezig met minder dierlijke producten eten maar vind het niet altijd eenvoudig..

 • AnnaB says:

  Ik ben nog mijn weg aan het zoeken in meer vega koken. benieuwd naar dit boek

 • Heidie van der Steeg says:

  Ik maak graag kans op het boek. Ik wil meer vegetarisch voor ons gezin koken (maar wel lekker dan) dus hulp van een fijn kookboek hierbij is zeker welkom.

 • Marian zw says:

  Ik doe heel graag mee, probeer een of twee keer per week vegan te koken dus een beetje inspiratie kan ik wel gebruiken!

  • Danique says:

   Ik was flexitarier maar ga steeds meer vegan maar moet nog veel leren. Dus ik kan wel wat hulp gebruiken

 • inge says:

  ik doe graag mee, met een lactose intolerante kleuter ben ik anders gaan koken, want in veel gerechten zit toch melk verwerkt en dan kom ik meestal uit bij de vegan keuken.

 • G.T. says:

  Leuke bloghop! En wat een leuke site heb je, hier ga ik vast vaker terugkomen.
  Voor nu maak ik graag kans op het kookboek, ik vind het leuk om mijn vegan repertoire uit te breiden.

 • Mark says:

  Ik kook graag en probeer graag nieuwe dingen uit. Van vegan heb ik nog weinig kaas gegeten.

 • Cindel says:

  Oeeeh ik hou van koken. Zelf ben ik geen vegan. Maar zou af en toe wel vegan willen koken. Er is alleen zo veel te vinden op het internet dat ik door de bomen het bos niet meer zie! Aangezien ik van lezen houd lijkt het mij wel erg leuk en handig om lekker te kunnen bladeren door een vegan kookboek

 • Linda Smeets says:

  Wij als gezin zijn beethe bij beetje aan het overschakelen naar een vegan eetstijl. Echter kunnen wij wel wat inspiratie gebruiken en zouden dan iok intzetrend geholpen en blij zijn met dit kookboek. Kortom, ik doe graag mee.

 • Natasja says:

  Wat leuk! altijd leuk om nieuwe recepten uit te proberen. En wat bewuster koken is inderdaad nooit verkeerd. Leuk.

 • Lisette says:

  Wauw ik doe graag mee we gaan hier steeds meer over op vegan en dat bevalt heel goed. Ik ben nog wel op zoek naar meer variatie dat vind ik vast en zeker in dit boek. Ik volg je op instagram

 • Laura says:

  Ik doe graag mee. Hier thuis willen we graag meer vega/vegan eten maar in de alledaagse drukte val ik vaak terug in mijn oude patroon omdat ik een beetje inspiratieloos ben op vega/vegan gebied.

 • Saskia says:

  Wat een leuk kookboek. Ik doe niet mee met deze winactie. Ik hopte gewoon even langs. Succes met deze leuke bloghop

 • Nadia says:

  Wat een leuke blog heb je! Ik ben niet vegetarisch of veganistisch, eerlijk is eerlijk, mijn stukje vlees kan ik echt van genieten… Wil trouwens niet zeggen dat we nooit vegetarisch eten, we proberen een beetje een middenweg te zoeken haha Ik doe niet mee met de winactie, ik gun je prijs meer aan iemand die echt vega is! Toch leuk om even langs te hoppen 🙂

 • geertje says:

  Ja, ik doe graag mee. Als zwangere vega mama kan ik nu maar vooral straks naar de bevalling wel wat extra energie gebruiken. Heel benieuwd naar de recepten in dit boek.

 • Monique Druijf says:

  Enige tijd terug gestart voor vega lunchen voor mijn dochter en mijzelf ter afwisseling. Dit gaat ons steeds beter af. Ons favoriet is momenteel een bieten of wortelwrap met kruidemkaas of avocado ingesmeerd en rucola of ijsbergsla en wat jezelf nog meer lekker vindt. Ik houdt van gebrande pijnboompitjes mijn dochter van kokommer. Daarbij maak ik vaak gwvulde snoeptomaatjes ( ze vind zaadjes niets) met stukjes augurk. Dat alles onder een filmpje van Mister Bean en soms wat noten.
  Nu wil ik dit wel graag verder uitbouwen met een grotere variatie. Wat hulp met ideeën kan geen kwaad. Ik merk dat de kinderen uit de klas van onze dochter vaak versteld staan van de dagelijkse hapjes dieonze dochter met plezier verslind- vaak aangevuld met een leuke spreuk op een kaartje.
  Ik verplicht ons kind nergens toe. Later als ze groter is maakt ze maar haar eigen beslissingen. Toch is kennismaken met variatie volgens mij de key. Dàt kun je alleen maar ondervinden door het uit te proberen.Bovendien is ons dametje nieuwsgierig genoeg, zelfs om het te bereiden. Alles begon met open eczeem, afbouwen van de darmflora naar nul en starten met bijvoorbeeld geitensmeerkaas als beleg of groentensnackjes in hummus. En het heeft gewerkt. De natuurgeneeskundige had waardevolle tips. Pannenkoeken bereid met spa. Snelheid en kennis komt vanzelf. Wij zouden het geweldig vinden om met nieuwe recepten aan de slag te kunnen! En zeker nu ze beter gaat lezen. Succes met deze blog. Ik zal zeker terugkeren voor leuke tips!

 • Monica says:

  Lekkere recepten zijn zeer welkom! Die gevulde paprika’s krijg je tegenwoordig overal, dus iets anders zou geweldig zijn. Ik maak graag kans.

 • Super leuk. Ik ben erg benieuwd naar een vegan kookboek en hoe dat past in mijn suikervrije dieet. Ga er graag mee aan de slag en anders weet ik iemand anders die er erg blij van wordt.

 • Kim says:

  doe enorm graag mee, altijd toe aan nieuwe receptjes! volg op ook op facebook

 • Ramona van leeuwen says:

  Heel graag doe ik mee voor de verloting van dit boek, mijn dochter en ik willen eigenlijk allebei minder vlees eten, maar wat eet je er dan voor in de plaats? nu weten we natuurlijk wel een aantal dingen maar die zijn wel vrij eentonig, en aangezien we op woensdag altijd samen koken dochter en mama zou het erg leuk zijn om de gerechten uit het boek te kunnen proberen en misschien dat papa en zoon dan ook te weten komen hoe lekker eten zonder vlees kan zijn.

 • maaike says:

  Gaaf! Ik waag graag een kans als cadeau voor mijn schoonzusje! Maar wel nadat ik zelf de lekkerste recepten uit heb geprobeerd :P.

 • Loes Wevers says:

  Wat een gave bloghop en wat een mooie prijs! Ik eet (nog) niet vegan, maar heb er wel steeds meer interesse in. Niet alleen voor mezelf, maar vooral ook om de kinderen gezond mee te laten eten. Ik ben dan ook heel benieuwd naar dit kookboek, want zelf ben ik niet zo’n keukenprinses en mis ik toch ook enige inspiratie. Fingers crossed dus voor deze mooie prijs!

 • Monique Druijf says:

  Heb je wel eens de groenten duepvries balletjes gegeten uit de oven? Uit mijn hoofd met maïs en kikkererwten etc. We hebben net t zakje van de week opgemaakt..weet niet exact meer alle ingrediënten maar daar gaan we de volgende keer wat mee4 zakjes als hartig hapje van meenemen volgens mij geheel vega. Maar vergeef me…mocht ik ernaast zitten. Komt van die leuke afdeling waar je ook veel lekkere Finse gerechtjes hebt. Ze zijn heerlijk!!

 • Ipie says:

  Wat een super leuke bloghop is dit! En je boek lijkt me ook geweldig! Wij proberen toch wel een paar keer per week vegetarisch te eten en het is altijd weer een kunst om lekkere recepten te vinden. Ik zou dan ook graag met dit kookboek aan de slag gaan.

 • Yvonne W. says:

  Wat een heerlijk blog om in te lezen! En nieuwe inspiratie opdoen op het gebied van koken vind ik altijd heel erg fijn! Vegan ben ik eigenlijk nog niet in thuis…

 • Marjo says:

  Ooooh! Wat een leuke actie! Ik doe graag mee, wil meer leren over vegan koken en mogelijkheden en minder vlees gaan eten….Zou perfect van pas komen.

 • Mariek says:

  Wat super tof dat ik gewonnen heb. Ik had op facebook fanatiek gedeeld en ook 1x op insta ..
  Ik ben er echt heel erg blij mee.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.