Poppy Love van Loveli

Loveli

Poppy Love een nieuwe lijn speciaal ontworpen voor (bijna) mama’s en baby’s. Afgelopen weken mochten wij een aantal producten uitproberen.

Voor mama’s en baby’s

Speciaal ontworpen voor de gevoelige huid van baby’s, is de Poppy Love lijn van Loveli met uiterste zorg samengesteld. Loveli is sowieso al mild voor de huid. Echter gaat de Poppy Love lijn nog een stap verder door gebruik te maken van de mildste ingrediënten. Hierdoor is het product veilig te gebruiken voor je kleintje. Verrijkt met een authentieke babygeur, versterkt het de beleving van de bijzondere momenten met je baby. De formule is extra zacht, omdat we begrijpen dat geuren in deze fase als bijzonder gevoelig kunnen worden ervaren. Geschikt voor de allerkleinsten.

De Poppy Love Body Cream

Heb ik al genoemd dat deze lijn niet alleen ideaal is voor kersverse moeders en hun kleintjes? Zelf gebruik ik deze lijn zelf en ben echt dol op de body cream.

De Poppy Love Body Cream is verrijkt met witte klaproos olie, een ingrediënt dat de gevoelige huid helpt te herstellen. Deze eigenschap maakt het bijzonder effectief bij het verminderen van luieruitslag en andere irritaties bij baby’s. Maar ook voor jezelf is het een genot, vooral op je benen en buik om bijvoorbeeld striae te verzachten. De omega-6 vetzuren dringen diep door in de huid, waardoor deze zacht en soepel aanvoelt. De crème wordt snel opgenomen, zonder een vettige laag achter te laten, waardoor je huid heerlijk aanvoelt.

Om de Poppy Love Body Cream nog effectiever te maken, heeft Loveli enkele actieve ingrediënten toegevoegd:

  • Calendula-extract: bekend om zijn vermogen om een geïrriteerde en gevoelige huid te herstellen.
  • Een extra hoge dosis vitamine E: rijk aan antioxidanten die de gezondheid van je huid bevorderen.
  • Sheabutter voor extra hydratatie, waardoor het een uitstekende moisturizer is voor de droge huid.
Poppy Love

Body wash Poppy Love

De Poppy Love Body Wash is gemaakt met de aller zachtste reinigende stoffen, speciaal ontworpen voor de gevoelige huid van pasgeboren baby’s. In tegenstelling tot veel andere producten bevat het geen agressieve stoffen zoals SLS en SLES, en zelfs geen cocamidopropyl betaine. In plaats daarvan worden wasstoffen gebruikt die zijn afgeleid van kokosolie en suiker. Het schuim wordt moeiteloos gecreëerd door de foamfles, zonder de noodzaak van agressieve chemicaliën. Het milde schuim reinigt niet alleen de huid, maar behoudt ook de natuurlijke balans, waardoor de huid van nature minder droog aanvoelt.

De body wash Poppy Love is verrijkt met Red Poppy Extract, afkomstig van de blaadjes van de rode klaproos, dat kalmerend werkt voor de gevoelige huid. De gebruikte wasstoffen zijn niet alleen superzacht maar ook geschikt voor mensen die gevoelig zijn voor cocamidopropyl betaine. Het parfum en conserveermiddel zijn vrij van allergenen. Bovendien bevat de body wash extra veel plantaardige glycerine voor een rijker schuim en extra hydratatie.

Body oil Poppy Love

De Body Oil Poppy Love is verrijkt met witte klaproosolie, speciaal ontwikkeld om de gevoeligste huid te herstellen. Voor baby’s biedt het bescherming tegen luieruitslag en andere irritaties, terwijl het ook de beschadigde huid van moeders helpt te herstellen. De omega-6 vetzuren dringen diep door in de huid, waardoor deze zacht en soepel wordt zonder een vettige laag achter te laten.

De Body Oil Poppy Love combineert zes plantaardige oliën, waaronder perzikpitolie, die bescherming biedt aan de gevoelige huid. Daarnaast bevat het vitamine E als antioxidant, waardoor deze oliën samen zorgen voor de broodnodige voeding voor een droge huid.

De olie is onwijs fijn in gebruik. Hij ruikt lekker, voelt fijn aan op de huid en laat geen waasje op de huid achter. De huid voelt daarna super lekker zacht en soepel.

Deze producten bevallen mij onwijs goed. Mijn huid voelt zacht aan en heeft een mooie glow.

Wil jij meer weten over deze producten kijk dan even op de website van Loveli.

Deze producten van Loveli heb ik eerder uitgetest:

YouTube

Ben je al geabonneerd op ons YouTube-kanaal? Ontdek een wereld van diverse video’s, waaronder boeiende interviews, Yvonne’s fascinerende dierenweetjes, verslagen van evenementen, meeslepende reisverhalen, inspirerende kookvideo’s en nog veel meer!