Spatscherm in je keuken, kunst aan de muur

spatscherm in de keuken is ideaal tegen vetspetters.

Een spatscherm voor in de keuken is niet alleen super handing, maar ook nog eens super mooi. Of zoals mijn zoon zegt, kunst voor in de keuken.

Wat is een spatscherm?

Een spatscherm voor in de keuken is het ideale alternatief voor tegeltjes achter het fornuis. En fotoscherm geeft een mooie look aan je keuken.

Het spatscherm is bedoel om de muur achter het fornuis te beschermen tijdens het koken. Op een muur zonder tegels of een spatwand komen makkelijk vetspetters en sausvlekken tijdens het koken. Als dit direct op de muur komt, heb je een vieze muur. Deze is niet makkelijk meer schoon te maken. Daarom is een spatscherm de ideale oplossing. Zo heb je geen muur vol met spatvlekken. Een spatscherm, is namelijk snel en makkelijk schoon te maken.

Hoe kun je het beste eentje kiezen?

Je kunt uit vele soorten en maten kiezen. Meet de juiste maat en kijk wat je leuk vind.

Hou je van een rustige keuken?

Dan kun je kiezen voor een transparant spatscherm. Deze is doorzichtig en zo zie je de keukenmuur nog. Zo is de muur wel beschermt tegen vlekken.

Spatscherm

Wil jij een blikvanger in de keuken?

Kies dan voor een leuke foto. Je kunt kiezen voor een bestaande foto van de site of juist een mooie foto van jezelf. Op deze manier maak je het nog persoonlijker. Zelf heb ik gekozen voor een bestaande foto. Dit vond ik mooier passen bij de keuken. Mijn keuken is zwart wit en deze plaat knalt er uit en is een echte blikvanger van de keuken geworden.

Op de website kun je van alles proberen en bekijken. Je kunt het helemaal naar eigen wens maken. Je kunt een fotocollage maken, of juist een foto kiezen of wat dacht je van een leuke quote op je spatscherm ter inspiratie tijdens het koken?

De spatwanden zijn geschikt om achter een inductie kookplaat te gebruiken of achter een keramische kookplaat.

Spatscherm keuken van Fotocadeau, hier heb ik mijn spatscherm besteld.

Schoonmaken ervan is snel en makkelijk

Het schoonmaken van het spatscherm is een eitje. Je kunt het namelijk gewoon schoonmaken met een vochtige doek.

Ben je er flauw van?

Als je er na een poos weer flauw van bent of graag iets anders wil. Kun je relatief voor weinig geld een nieuw spatscherm bestellen. Dit is met tegeltjes wel ander. Zo heb je in een mum van tijd weer een totaal nieuwe en frisse look. Of misschien vind je het wel leuk om met het seizoen mee te gaan, dat kan natuurlijk ook. Dan heb je 4 spatschermen nodig en vervang je ze iedere drie maanden. Een spatscherm is snel en eenvoudig op te hangen. Bij mij kon ik hem er zelfs zo tussen schuiven.

Kortom een spatscherm is het perfecte alternatief voor tegels achter het fornuis.

Wil je niet zoals ons liever, jouw favoriete foto op canvas laten printen?

Dit vind je misschien ook wel leuk om te lezen: