Spatscherm voor in de keuken

Spatscherm voor in de keuken.

Mijn nieuwe keuken zit er inmiddels alweer anderhalf jaar in. En ja hij is nog steeds niet helemaal af. Zo moet ik nog iets bovenop de kastjes afwerken en moet er nog een groot spatscherm achter mijn kookplaat en dan wil ik hem gelijk helemaal over de hele muur. Er moest ook nog een kleiner spatscherm komen voor achter de airfryer en die is er inmiddels.

Spatscherm

Een spatscherm beschermt je muur tegen vlekken. De muur achter mijn airfryer beschermde ik tegen het geel worden met een glasplaat uit de koelkast. Dat zag er niet zo mooi uit. Dus hoogtijd om daar wat verandering in te brengen.

De airfryer draait bij ons soms overuren. Echt alles kun je erin klaar maken. Door de stoom die eruit komt, kan de muur erachter geel worden. En natuurlijk zou je de muur regelmatig weer kunnen witten, maar ik wilde graag een leuk spatscherm erachter hebben.

Een witte muur is ook maar saai. Daarom hebben wij nu al onze dieren op de muur.

Mijn spatscherm

Mijn spatscherm het ik besteld bij fotocadeau en is gemaakt van hittebestendig aluminium. Het bestellen ging heel simpel. Ik heb een collage gemaakt van onze dieren en deze foto heb ik naar de site geüpload. Daar kon ik de juiste maat uitkiezen. Je ziet gelijk hoe je foto er achter het fornuis uitziet. Spatscherm fornuis bekijken op de website van Fotocadeau

Het grote voordeel van een spatplaat vind ik, dat ik het met een doekje makkelijk kan afnemen en het er dan meteen weer schoon uitziet. Spetters achter je kookplaat, krijg je bijna niet meer van je muur af. En ook als je muur geel wordt is het lastig om deze weer goed schoon het krijgen. Mijn keuken is wit met een klein beetje zwart en heb er ook wel over nagedacht om er een zwart scherm achter te plaatsen. Hier een spatscherm keuken zwart laten maken.

Enkele voordelen van een spatscherm

Bescherming van je keukenmuur.
Geen voegen waardoor makkelijk schoon te maken.
Warmte-, spat- en krasbestendig.
Met eigen foto.
Eenvoudig zelf formaat opmeten en makkelijk monteren.

Dit is ook leuk om te lezen