Vegan kookboek: Puur Natuurlijk Leven

vegan kookboek - plantaardig kookboek - puur natuurlijk leven - gezondheid

Woensdag 11 november is het vegan kookboek Puur Natuurlijk Leven uitgekomen. Zaterdagavond 14 november was er een speciale online boeklancering. De inloop was om 19.30 met mooie muziek live gespeeld door Roman Huijbreghs. En om 20.00 was het dan echt zover de lancering van Puur Natuurlijk Leven.

100% plantaardig – 100% lekker

Puur Natuurlijk Leven is niet zomaar een kookboek, het is een kookboek plus, want je kan genieten van meer dan 100 heerlijke plantaardige recepten én je krijgt in vogelvlucht te zien wat het belang is van een gezonde levensstijl. In een notendop leer je meer over de werking van het lichaam, de rol van ontgifting en in simpele stappen leg ik uit hoe jij succesvol je levensstijl kan veranderen.

  • Ontdek waarom sommige mensen denken dat je zonder het nuttigen van dierlijke producten voedingsstoffen tekort komt
  • In Puur Natuurlijk Leven wordt onzin ontmaskerd, die de ronde doen over de zogenaamde nadelen van een plantaardige levensstijl, zoals de vitamine B12 mythe
  • Word geïnspireerd door interessante tips en handige weetjes op het gebied van gezondheid en voeding

Aldus de samenvatting van het kookboek.

Wat vinden wij van Puur natuurlijk leven?

Het is strak vorm gegeven en past bij de inhoud van het boek. Het is een prettig boek in gebruik. Wat ik erg leuk vond was om de interessante tekst voorin te lezen. Er staat veel kennis in over het lichaam en waarom goede voeding zo belangrijk is. Het is duidelijk geschreven. Zodat je het ook echt goed begrijpt en weet waarom. Dan is er een hoofdstuk met super lekkere sapjes (juicy). Bij elke sap staat er een omschrijving van de ingrediënten waar ze goed voor zijn. Gevolgd door de lekkerste smoothies en andere ontbijtjes. Salades, soep, lunch, diner, sausjes en toetjes komen ook allemaal voorbij. En alle recepten zijn super goed stap voor stap uitgelegd, zodat het gerecht niet kan mislukken. Of je nu wil beginnen of al langer plantaardig eet, dit plantaardige kookboek is een aanrader.

Handig om te weten over het vegan kookboek Puur Natuurlijk Leven:

Dit is ook leuk om te lezen:

Wil jij niets meer missen van VegaLifestyle.nl volg ons dan op facebook. Heb je het recept gemaakt tag ons dan zeker op instagram  of @vegalifetyle

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *