Vegan pizza bestellen maar …

vegan pizza bestellen.

Soms is het zo lekker om even vanachter je laptop een lekkere verse vegan pizza te bestellen en thuis te laten bezorgen. Steeds meer pizzeria’s krijgen vegan pizza opties. En dat is alleen maar goed, leuk en super lekker!

Vegan pizza optie

Waar we nog niet eens zo heel lang geleden pizza zonder kaas moesten bestellen. Om de pizza vegan te maken. Gelukkig is dat bij sowieso de grote ketens verleden tijd. Daar kun je heerlijke vegan pizza’s bestellen en laten bezorgen of afhalen.

Mijn favorieten

Mijn favoriete pizza’s zijn de Vegan Shoarma pizza met: Tomatensaus, rode ui, vegan knoflook swirl, vegan kaas, vegan kip-shoarma met knoflook olie op de rand. Ook deze vind ik erg lekker … Vegan Californian Veggie pizza: Tomatensaus, vegan kaas, rode ui, paprika, champignons en olijven en knoflookolie over de rand.

Pizza laten bezorgen waar je maar wil

Wat zo leuk is aan pizza bestellen is dat je de pizza kan laten bezorgen waar je maar wil. Wel in het bezorggebied van de pizzeria natuurlijk. Zo heb ik mijn vegan pizza wel eens in het park laten bezorgen. We waren met een groepje in het park wat drinken en kletsen en samen een aantal pizza’s besteld. Ook hebben we een keer laten bezorgen in het ziekenhuis. Is ook leuk, als je een leuke date hebt, kun je een pizza laten bezorgen daar waar jullie zijn.

Pizza puntje in de stad

Wat ik ook super lekker vind als ik een dagje in Amsterdam ben, haal ik ook vaak een puntje om zo even uit de hand op te eten. Van al dat shoppen of of netwerken krijg je trek en dan is dit precies even genoeg om weer verder te gaan en anders haal je toch gewoon nog een puntje. Je kunt dan verschillende smaken kiezen en zo uitproberen en als je ze al kent gewoon de lekkerste kiezen.

Dit is ook leuk om te lezen: