Veganbijbel een vegan kookboek

vegan bijbel

Veganbijbel: Wij merken dat steeds meer mensen plantaardig willen eten. Niet zo gek, want je leest steeds vaker dat een veganistische lifestyle gezond, lekker én goed voor de planeet is.

Samenvatting van de Veganbijbel:

Van de bestseller auteur van The Green Happiness.

Met meer dan 150 gerechten laat Tessa Moorman van The Green Happiness in Veganbijbel de oneindige mogelijkheden van de plantaardig eten zien. Aan de hand van heldere instructies en stap-voor-stapfotografie leer je alles over het maken van de lekkerste plantaardige gerechten. Van bietenburgers tot chocolademousse en van pompoenlasagne tot kaneelbroodjes. Veganbijbel is voor zowel de beginnende als de gevorderde kok een verrassend en leerzaam naslagwerk.

Wat vonden wij van de Veganbijbel?

Het is een enorm dik boek. Er staan heel veel recepten in met hele mooie foto’s. Het is een mooi overzichtelijk boek en er staan onwijs veel recepten in die mij enorm aantrekken om te maken. Alles staat stap voor stap goed omschreven, zodat jij de recepten goed na kunt maken.

Wie is de auteur?

Onder leiding van Tessa Moorman groeide The Green Happiness in enkele jaren uit tot een van de grootste vegan-platforms, met dagelijkse inspiratie om je zo gelukkig mogelijk te voelen door middel van plantaardig eten en een gezonde levensstijl. Van de boeken van The Green Happiness zijn meer dan 150.000 exemplaren verkocht.

“De VEGANBIJBEL is het boek dat ik zelf 10 jaar geleden had willen hebben. Een boek waarin je gemakkelijk alles kunt vinden wat je als vegan zou willen eten. Gericht op het binnenkrijgen van zoveel mogelijk voedingsstoffen terwijl je tegelijkertijd kunt blijven genieten van heerlijk eten. “

Handig om te weten over dit vegan kookboek:

  • Auteur: Green Happiness
  • Uitgever: Carrera
  • EAN: 9789048859870
  • De veganbijbel is online onder andere hier te koop

Nog meer vegan kookboeken: