Vegan party food

Vegan party food vegan kookboek

Vegan party food, de opvolger van vegan soul food van Jason Tjon Affo. Ook dit is weer een kleurrijk boek met veel vegan lekkers. Ideaal voor de feestmaand (december), verjaardagen of gezellige borrels bijvoorbeeld.

Vegan party food

Het boek bevat maar liefst 60 feestelijke veganistische recepten. Het zijn net zoals bij Vegan soul food hele feestelijke kleurrijke gerechten.

In het kleurrijke ‘Vegan party food’ vind je de lekkerste en origineelste vegan gerechten en hapjes om te serveren op feestjes. Jason Tjon Affo heeft in dit boek veganistische recepten ontwikkelt voor elke gelegenheid. Verwen je geliefde met roze risotto tijdens een romantische date night, maak bij een brunch indruk op je vrienden met matchatompoucen en serveer zoetzure tempésticks als party food op je verjaardagsfeestje. Uiteraard ontbreken ook de cocktailrecepten en ultieme hangover-gerechten niet. Met wie ga jij je feestje vieren? ‘Vegan party food’ is het vervolg op het succesvolle ‘Vegan soul food’.

‘Dit boek is zoveel méér dan een kookboek. In Vegan party food komen healing, community en dekolonisatie samen in de vorm van eten. Als je vegan wordt lijkt het alsof je de Afro-Caribische eetcultuur – die veel vlees en vis bevat – moet loslaten, maar dit kookboek bewijst juist het tegendeel.’ – Naomie Pieter, performancekunstenaar en queer- & antiracisme-activist

‘Zowel qua smaak als styling is Jason mijn soulmate. Inventief, vegan én gezondheidsbewust zonder dat het prekerig is. Festive as fuck en kleurrijk tot op het bord. Met Vegan party food heeft Jason opnieuw een boek afgeleverd waardoor ik nu het liefst meteen een feestje wil geven.’ – Dorothy Porker, auteur kookboek Nomnomnom

‘Vegan party food is een feest voor het oog! Met inspirerende combinaties en geweldige fotografie is dit boek een must-have voor iedereen die aan de slag wil met vrolijke, creatieve recepten. Van bara en saoto tot rainbow rolls en purple gimlet voor een eettafel vól kleur en smaak.’ – Nina Olsson, blogger, kookboekauteur en foodfotograaf.

Wat vonden wij ervan?

Wij werden meteen heel erg blij van het boek. De vrolijke kleuren trekken heel erg en maken dat je gelijk zin krijgt om het boek te pakken. De foto’s zien er heel aantrekkelijk uit en je wilt gelijk al die heerlijke recepten maken. Wij zijn echt super enthousiast over dit kleurrijke boek.

Goed om te weten

Dit is ook leuk om te lezen: