Vegan kookboeken top 5

Vegan kookboeken

Ook dit jaar zijn er weer heel veel vegan kookboeken uitgekomen. Wij hebben er heel veel mogen ontvangen om te lezen en lekkere recepten uit te maken. Het ene boek was nog mooier dan de andere. En ze hadden allemaal super lekkere recepten. Ben jij opzoek naar een leuk december cadeau (sinterklaas of kerst)? Wij delen graag onze favorieten met je.

Vegan Comfort

Vegan Comfort plantaardig comfort food met oosterse smaken. Dit boek is nog maar net uit, maar behoort zeker tot onze favorieten. Vegan comfort food met oosterse smaken. Geurige curry’s, dampende kommen noedels, overheerlijke winterse drankjes, snacks en meer: de herfst en winter staan voor de deur en het is weer tijd om binnenshuis te genieten van comfort food op z’n best. Maar dan wel vegan met een oosterse touch. Na de succesvolle titels ‘Vegan East’ en ‘Vegan Summer’ neemt Milou van der Will je mee naar haar winterkeuken. Meer lezen over dit boek?

Vegan kookboeken

Vegetalia … Vegan kookboeken

Zelf ben ik dol op de Italiaanse keuken. Helaas aten we het niet zo vaak meer. Vegetalia bracht daar verandering in. We maken weer verschillende lekkere vegan Italiaanse recepten. Er staan maar liefst honderd Italiaanse recepten in, die makkelijk te maken zijn. En meer dan alleen maar pasta en pizza’s. Als je van lekker eten houdt is dit zeker een aanrader! Hier kun je meer informatie vinden.

Gebak met groenten 45 recepten voor zoet gebak en desserts

Ben jij ook dol op toetjes en gebak? Dan is Gebak met groenten echt iets voor jou. Er staan maar liefst 45 lekkere recepten in voor lekkere gebakjes en de lekkerste toetjes. En de basis is groente. Alle informatie vind je hier.

Bakken met groente

Nog zo’n boek vol met lekkere recepten vol groenten. Groene courgettebaguettes, wortelbroodjes en roggecrackers met knolselderij: wanneer je groente in het deeg doet, krijg je mals en kleurrijk brood dat ook nog eens gezonder is dan gewoon brood. In Bakken met groente presenteert kookboekenauteur en diëtiste Lina Wallentinson meer dan 50 eenvoudige recepten (waarvan vele glutenvrij) voor broden. De ins en outs vind je hier.

Vegan op de plank

Dit boek staat vol met allemaal verschillende soorten vegan borrelplakken. Voor bij de film, ontbijt, snacks enzovoort. Kleurrijk, verleidelijk, uitnodigend, feestelijk en serieus lekker, zo mag je de vijftig serveerplanken in Vegan op de plank gerust noemen; niet alleen een feest voor de smaakpapillen, maar ook prachtig om te zien! Of je nou met een dekentje op de bank kruipt voor een filmavond, een middagsnack voor je gezin maakt, een feestje te vieren hebt, of als er zomaar wat vrienden op bezoek komen: deze planken zorgen altijd voor blije gezichten en zijn hartstikke lekker. Dit boek meteen kopen of alle informatie vind je hier.

Afgelopen jaar zijn er nog veel meer leuke Vegan kookboeken uitgekomen. Op onze site onder de rubriek Vegan kookboeken kun je ze allemaal vinden.

Dit is ook leuk om te lezen: