Squalan Pure Facial Oil

Squalan Pure Facial Oil

Squalan Pure Facial Oil: Ken jij dit (nieuwe) Nederlandse cosmeticamerk Squalan al? Squalan is opgericht door de twee vriendinnen Leslie en Monique. Beide vriendinnen hebben een erg gevoelige huid en konden het perfecte product voor hen huid niet vinden. De dames besloten om samen op zoek te gaan naar wat wel zou werken. En zo ontstond Squalan, na een lange zoektocht.

Squalan

De producten van Squalan werken verzachtend, kalmerend en herstellend. Er zitten eerlijke en natuurlijke ingrediënten in. Die allemaal de functie van de huid versterken en ondersteunen met een 100% natuurlijke huidverzorging.

Squalan Pure Facial Oil

Een pure olie afkomstig uit het suikerriet met verzachtende, huidverbeterende en een herstellende werking. Deze Squalan Pure Facial Oil heb ik mochten uitproberen en wil graag met jullie mijn ervaring delen.

De complete lijn bestaat uit vier producten:

  • Cleansing Gel
  • Facial Oil
  • Moisturizer
  • Eye Serum

Veganistische verzorging

Alle producten zijn 100% plantaardig en bevatten geen alcohol en parabenen en ook niet geheel onbelangrijk, ze zijn niet op dieren getest. Hierdoor zijn ze , veganistisch en worden duurzaam geproduceerd.

Bijzondere werking

Squaleen is een huideigen stof waarvan de aanmaak afneemt naarmate we ouder worden. Het zorgt ervoor dat de huid flexibel en soepel blijft. Het werkt verzachtend op eczeem, psoriasis, rosacea, gevoelige plekjes en vermindert pigmentvlekken. Het herstelt de beschadigde huid en verminder fijne rimpeltjes en lijntjes.

Voor ieder huidtype

Wat squaleen zo bijzonder maakt is dat dit ingrediënt adaptogeen is. Dat betekent dat hij precies weet wat de huid op dat moment nodig heeft. Heb je een vette huid, dan zorgt die dat die minder vet wordt en bij een droge huid minder droog. Hierdoor is het product geschikt voor ieder huidtype, zelfs voor de extreem gevoelige huid. Geschikt voor vrouwen en mannen en ook geschikt voor kinderen.

Wat vond ik ervan?

Het product is erg fijn in gebruik. Je hebt ongeveer twee popjes nodig voor je gezicht en decolleté. Het trekt snel in en laat geen plakkerig laagje achter. Ik had bij mijn kin een lelijk stukje huid en dat werd naar een week gebruik echt beter en na twee weken zag je het al bijna niet meer. Mijn pigmentvlek is wel iets minder geworden, ik gebruik het nu een maand iedere dag na het reinigen. Het product is fijn in gebruik. En mijn huid ziet er stralend en verzorgd uit.

Goed om te weten over de Squalan Pure Facial Oil

De producten zijn te koop via de Nederlandse webwinkel van Squalan en hier onder andere.

Dit is ook leuk om te lezen: