Home Boekentips voor volwassenenVegan kookboeken wat zijn onze tips 50x Vegan zuivel een super leuk boek

50x Vegan zuivel een super leuk boek

Geschreven door Vega Lifestyle
vegan zuivel boek met allemaal tips om zelfs vegan melk te maken

50x Vegan zuivel: Zuivel we gebruiken het iedere dag heel veel. In dit boek krijg je maar liefst 50 heerlijke recepten en vele tips om zelf de lekkerste vegan zuivel te maken.

Samenvatting van het boek

Of je nou 100% vegan bent of gewoon iets vaker plantaardig probeert te eten, het vinden van goede én lekkere zuivelvervangers kan lastig zijn. Maar daar komt nu verandering in. Marleen Visser leert je hoe je alle soorten vegan zuivel makkelijk zelf thuis kunt maken. Denk aan plantaardige drankjes, maar ook aan heerlijke cashewkaasjes, plantaardige chocolademousse of een vegan meringue. Dat is pas smullen geblazen!

Wat vonden wij van het boek 50x Vegan zuivel?

Alleen de cover is al super mooi. Het is een handig boek, met veel tips. En de recepten zijn makkelijk te maken. Er staan niet alleen maar drankjes in, ook de lekkerste toetjes, kaasrecepten, yoghurt, room, ijsjes en nog veel meer. Het is een klein (a3) boek. Er staan hele mooie duidelijke foto’s in. De recepten zijn goed stap voor stap omschreven.

Wat voor recepten kom je bijvoorbeeld tegen?

Verschillende melk soorten, kokos, haver, pinda en zwarte sesam zijn zomaar enkele voorbeelden. Boter en kruidenboter bijvoorbeeld. Ijskoffie met vanille, rozenblaadjes en kardemon, karnemelk slagroom, roomkaas, sojayoghurt vla, yoghurtijs en kaasfondue … dit is zomaar een greep uit alle lekkere recepten die in dit boek staan.

Handig om te weten over Vegan zuivel:

  • Auteur: Marleen Visser
  • Uitgever: Brecht
  • EAN: 9789023016717
  • 50x Vegan zuivel is o.a. te koop bij Bol.com

Dit is ook leuk om te lezen:

You may also like

Laat een berichtje achter