Home Boekentips voor volwassenen Alles over eetbare bloemen en giftige bessen

Alles over eetbare bloemen en giftige bessen

Geschreven door Vega Lifestyle
eet bare bloemen zoals madeliefjes

Eetbare bloemen: Vorig jaar ben ik begonnen met mijn tuinmetamorfose en daar horen eetbare bloemen en bessen bij. Toch vind ik het best lastig. Welke bloemen kan ik nu wel en niet eten? En met bessen is het misschien nog wel lastiger. In mijn tuin staan alleen maar eetbare bessen en steeds meer bloemen die je ook kunt eten. Dit boek helpt mij om nog meer lekkers in mijn tuin te planten en ook om mij inzicht te geven buiten mijn tuin, wat ik wel en niet kan eten.

eetbare bloemen, welke kun je allemaal eten?

Kan ik dat eten?

Kan ik dat eten? laat zien hoe je eetbare planten kunt vinden. Eetbare en giftige soorten worden tot in detail beschreven, zodat iedereen ze kan herkennen en 100% zeker is van wat hij oogst. Er is ook veel aandacht voor soorten die met andere verward kunnen worden. Met de eenvoudige recepten kun je je oogst uit de natuur verwerken.

Samenvatting van het boek kan ik dat eten?

Zijn die bessen eetbaar of kan ik er ziek van worden? Steeds meer mensen brengen tijd in de natuur door en willen wat ze in de natuur vinden ook in recepten verwerken. Kan ik dat eten? laat zien hoe je eetbare planten kunt vinden.

KIJK GOED
Eetbare en giftige soorten worden tot in detail beschreven, zodat iedereen ze kan herkennen en 100% zeker is van wat hij oogst.

LET OP DUBBELGANGERS
Veel aandacht voor soorten die met andere verward kunnen worden.

GEWOON LEKKER
Met eenvoudige recepten de oogst uit de natuur verwerken.

Wat vonden wij ervan?

De laatste twee jaar ben ik er steeds meer mee bezig, wat kan ik eten? Kruiden, eetbare bloemen, bessen. Dit boek is erg fijn daarbij. Het geeft mij een goed inzicht in welke wel en welke niet en waar je precies op moet letten. Dit boek is erg makkelijk om in je tas mee te nemen. Dat is ook zeker wat ik doe als ik de natuur in ga naar eetbare schatten. En bij twijfel laat ik ze gewoon staan. Het is een super fijn en overzichtelijk boek.

Eetbare bloemen en plant handig om te weten:

  • Auteur: Katrin Hecker (Katrin & Frank Hecker)
  • Uitgever: Terra
  • aantal pagina’s: 144
  • ISBN: 978 90 8989 855 5
  • Paperback met flappen
  • online te koop bij bol.com

Dit is ook leuk om te lezen:

You may also like

Laat een berichtje achter