Home Blog Boek 7 ingrediënten Vegan

Boek 7 ingrediënten Vegan

Geschreven door Vega Lifestyle
kookboek 7 ingrediënten - vegan recepten

Boek 7 ingrediënten Vegan 

Het is helemaal niet zo ingewikkeld om te kiezen voor een puur plantaardig eetpatroon. Dit boek laat je zien dat ook vegan recepten te bereiden zijn met maximaal 7 ingrediënten en ontkracht het heersende beeld dat vegan recepten moeilijk te maken zijn en dat je er vooral enorm veel ingrediënten voor in huis zou moeten halen.

Rita Serano’s grootste inspiratie voor haar recepten zijn seizoensgebonden en biologische producten. Ze houdt van koken met groenten, granen, fruit, bonen, zaden, kruiden en specerijen. Haar stijl van koken gaat over smaak, kleur en plezier en alle recepten in haar boek zijn veganistisch, laag in vet en vrij van geraffineerde suikers.

Wat vonden wij ervan

Het boek zelf ziet er mooi uit qua vormgeving, met mooie en kleurrijke foto’s. Niet bij elk recept staat een foto, dat vonden wij wel erg jammer. Het boek heeft een zachte kaft een harde kaft voor een kookboek heeft wel onze voorkeur. Een boek blijft dan beter rechtop staan in je boekenstandaard tijdens het koken. Ook ziet het er luxer uit.

Tijdens het lezen van het boek valt het ons op dat het boek prettig ingedeeld is. De recepten goed leesbaar zijn. Gelukkig hebben de meeste recepten een foto. Foto’s prikkelen juist de smaakpapillen… zo wil jij gelijk de keuken in om deze heerlijke recepten zelf ook te gaan maken.

Veel vers en biologische

Bij elke recept wordt gebruik gemaakt van verse en meestal van biologische producten. De recepten zijn dus gezond,  maar vooral heel erg lekker!

Handig om te weten

ISBN: 978 90 4521 278 4

Aantal Pagina’s: 176

Uitvoering: Paperback

Verschenen: 25-04-2018

Enthousiast geworden over het boek? Je kunt het o.a. bij Bol.com kopen: 7 ingrediënten Vegan

Dit zijn ook leuke boeken:

Wil jij niets meer missen van VegaLifestyle.nl volg ons dan op facebook. Heb je het recept gemaakt tag ons dan zeker op instagram  of @vegalifetyle

You may also like

Laat een berichtje achter