Vegan Party met een winactie …

Ook als je veganistisch eet hoef je helemaal niks te missen tijdens de feestdagen! Met Vegan party geeft Gaz Oakley fantastische alternatieven voor de traditionele feestgerechten die we allemaal kennen. Gaz is een expert op het gebied van gedurfde smaken en structuren, wat spectaculaire hoogstandjes en ongelooflijk lekker eten oplevert voor alle feestgelegenheden.

Wij mochten dit heerlijke kookboek uitproberen. Wat vinden wij ervan?

De vegan party is volledig veganistisch met ruim 70 recepten van klassieke tot moderne feestgerechten. Dit boek is van de hand van de Britse veganistische chef-kok, YouTuber en blogger (bekend als Avant Garde Vegan) en biedt vegan-varianten van Engelse klassiekers als “Beef’ Wellington, gevulde “kalkoen’, maar ook gebakken “spek’ om een Engels ontbijt mee te maken. Het boek bevat niet alleen heerlijke hoofdgerechten maar ook ook een ruime hoeveelheid recepten voor bijgerechten en een aantal desserts. Wat ook erg prettig is … Het boek staat vol met mooie en kleurrijke foto’s. De opmaak van het boek is duidelijk en overzichtelijk, waardoor het prettig lezen/in gebruik is. De meeste hoofdgerechten zijn best moeilijk , omdat ze veel verschillende ingrediënten en stappen bevatten. De bijgerechten zijn dan over het algemeen weer een stuk makkelijker. En de desserts zijn verschillend. Hierdoor een perfect boek, voor de beginner, maar ook voor de ervaren keuken prins of prinses.

Winactie Vegan Party

Ben jij na het lezen van dit artikel net zo enthousiast als wij? Goed nieuws wij mogen namelijk 3 exemplaren weggeven.

Wat moet je doen?

Laat in een reactie hieronder weten dat je meedoet. Like onze facebookpagina of volg ons op instagram (beide mag ook natuurlijk) Winnaars krijgen van ons een email. De winactie loopt tot 18 december.

Wat is gelatine, waar wordt het voor gebruikt?

Afvallen, het blijft lastig

Vegan verjaardags en borrelhapjes

Handig om te weten:

  • titel: Vegan Party
  • auteur: Gaz Oakley
  • ISBN: 978 90 4521 744 4
  • uitgeverij: Karakter Uitgevers BV
  • ook te koop bij Bol.com … Vegan Party“>Vegan Party

30 thoughts on “Vegan Party met een winactie …

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *