Celestien

celestien een mooie en fijne edlesteen

Celestien is een blauwe mineraal dat voornamelijk in clusters en geodes ontstaat met
prachtige kristallisaties. Soms zo helder dat ze bijna wit is en soms prachtig hemelsblauw en
alles daar tussenin.

Werking Celestien

Soms gaat de leven in topsnelheid en krijg je het gevoel dat je geen controle meer op dingen hebt. Of dat je geen greep op dingen hebt. Op zulke momenten is de celestien een goede helper, met z’n energie warmende knuffel. Celestien een steen voor thuis om warmte, bescherming en kansen te geven. De steen reinigt de omgeving van emotionele energie en een negatieve sfeer en zet die om in positieve energie. Ze noemen het ook de engelen steen. In een ruimte waar de engelensteen ligt voel je je veilig en geborgen. Deze steen staat ook bekend onder andere namen zoals Coelestien en celestiet.

Ze is een krachtig mineraal waar velen dol op zijn vanwege haar prachtige energetische
werking. Zij vermindert stress, helpt je te relativeren en zaken in perspectief te zien en helpt
je vertrouwen te hebben en te ontspannen.

Hoe reinig je de celestien?

Celestien zijn door hun hardheid van 3 een kwetsbaar mineraal, en kunnen beschadigen zij is erg broos en splijt gemakkelijk. Daarom kan ze niet goed tegen water. Door water en zonlicht verliest ze haar prachtige blauwe kleur. Het beste manier om je celestien te reinigen is met rook, daar bij kan je gebruik maken van een wierook stokje of een smudge. En de populairste manier is natuurlijk tijdens de volle maan.

Waarom edelstenen en kristallen reinigen?

Het is aan te raden om je edelstenen na aankoop te reinigen. Ze kunnen negatieve vibraties en energie bevatten en die aan je doorgeven. Ook als je ze hebt gedragen of op een andere manier hebt gebruikt. Is het aan te raden om ze te reinigen. Edelstenen gaan een verbinding aan met hun eigenaar. En zo zetten ze zich volledig in voor jouw welzijn. Ze nemen onder andere alle spanningen en onzuiverheden op, zowel uit jouw lichaam, aura als uit de omgeving. Door te reinigen (als je hem draagt bijvoorbeeld iedere maand) laat je de steen herstellen en zich zelf reinigen en ontdoen van alle spanningen. Zo is de steen weer fris en opgeladen voor jouw.

Vindplaats

China, Bolivia, Madagaskar, Marokko, Verenigde Staten, Australië, Oostenrijk, Zuid-Afrika,
UK

Dit is ook leuk om te lezen:

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *