De vegan country roast:Super lekker en super makkelijk! Heerlijk met sperzieboontjes (eerst koken en dan bakken met ui en knoflook), aardappelpuree of pom duchesse en rode wijn saus. Deze vegan country roast is van Fry’s (kant en klaar).
Recept rode wijnsaus
Wat heb je nodig voor de rode wijnsaus, voor bij de vegan country roast
voor 4 a 5 personen
- 1 a 2 sjalotjes
- 2 zoete paprika’s
- 1 teentje knoflook
- 1 blik tomaten stukjes (400 gr)
- 3 dl rode wijn
- 2 eetlepel tomatenpuree
- 1 thee lepel gedroogde salie
- peper en zout
Bereiding
1. snij de sjalot fijn en bak aan in een beetje olie
2. Snij de zoete paprika in kleine blokjes en bak mee met de sjalot, laat het geheel 10 a 15 min bakken tot alles goed zacht is.
3. Voeg de tomaten stukjes en de knoflook toe en laat paar minuutjes op het vuur staan voor je de rode wijn en de tomaten puree toevoegt
4. Voeg peper, zout en salie toe en laat nog 10 min op het vuur staan (af en toe roeren) tot de saus iets in ingedikt.
Eet smakelijk!!
Amy
Dit is ook leuk om te lezen:
One thought on “De vegan country roast”