Home Blog De vegan country roast

De vegan country roast

Geschreven door Vega Lifestyle
De vegan country roast - vegan recept - vega lifestyle

De vegan country roast

Super lekker en super makkelijk! 
Heerlijk met sperzieboontjes (eerst koken en dan bakken met ui en knoflook), aardappelpuree of pom duchesse en rode wijn saus 

Recept rode wijn saus

Ingrediënten

voor 4 a 5 personen 

  • 1 a 2 sjalotjes 
  • 2 zoete paprika’s 
  • 1 teentje knoflook 
  • 1 blik tomaten stukjes (400 gr)
  • 3 dl rode wijn
  • 2 eetlepel tomaten puree 
  • 1 thee lepel gedroogde salie 
  • peper en zout

Bereiding

1. snij de sjalot fijn en bak aan in een beetje olie
2. Snij de zoete paprika in kleine blokjes en bak mee met de sjalot, laat het geheel 10 a 15 min bakken tot alles goed zacht is. 
3. Voeg de tomaten stukjes en de knoflook toe en laat paar minuutjes op het vuur staan voor je de rode wijn en de tomaten puree toevoegt
4. Voeg peper, zout en salie toe en laat nog 10 min op het vuur staan (af en toe roeren) tot de saus iets in ingedikt.

Eet smakelijk!! 

Amy

You may also like

1 Reactie

VEGAN EAST ... recepten uit de oosterse keuken | Vega Lifestyle Magazine september 2, 2020 - 6:04 am

[…] De vegan country roast […]

Reply

Laat een berichtje achter