Feestdagen beauty stappen plan

Feestdagen beauty stappen plan: Je wil er uiteraard op je allerbest uitzien de komende feestdagen. Dit stappenplan zorgt ervoor dat jij de ster van de avond wordt.

2 weken van te voren: naar de kapper voor een kleuring en een knipbeurt

Als je na de kapper bent geweest valt het meestal na twee weken het mooist. Ook als je kiest voor een kleurtje of je het nu bijwerkt of een totaal ander kleurtje kiest. Na twee weken ziet het kleurtje er op z’n best uit. Ga dus op tijd naar de kapper en reserveer deze ook op tijd!

3 dagen van te voren: maskertje

Het is sowieso aan te raden om één a twee keer per week een masker te gebruiken. Nu is het het beste om drie a vier dagen voor het kerstdiner een masker te gebruiken die de huid hersteld en hydrateerd. Een zacht masker dus! Een hardmasker heeft altijd een reinigende werking. Een zachtmasker hersteld de vochtbalans in de huid, hierdoor gaat de huid stralen. En dit komt jouw feestmake-up alleen maar te goede!

Op onze website kun je alles lezen over de soorten maskers en hun werking.

4 dagen van te voren: harsen

Gladden benen en oksels zijn van essentieel belang om je goed te voelen in je feestoutfit. Ga daarom vier dagen van te voren naar de schoonheidsspecialiste om te harsen. Zodat eventuele rode bobbeltjes nog voldoende tijd hebben om weer weg te trekken. Je oksels kun je het beste met suikerhars laten harsen, dan heb je naderhand minder pijn.

3 a 4 dagen van te voren: je wenkbrauwen epileren

Of je ze nu laat harsen of epileren minimaal 3 dagen van te voren is het juiste moment om je wenkbrauwen onder handen te laten nemen. Je haartjes zullen nog niet terug zichtbaar zijn tegen kerst, maar eventuele roodheid en zwelling is wel helemaal verdwenen.

Ook als je het zelf gaat epileren doe dit dan 3 dagen van te voren en niet op de dag zelf als je het toch al druk genoeg hebt. Geheid dat het dan fout gaat

Tip voor een fijne pincet

1 dag van te voren

Lak in alle rust je nagels. Op de dag zelf ben je daar veel te gestrest voor. Je kunt dan voor of na het make-up de lak altijd nog een beetje bijwerken. En vergeet niet om ook je teennagels te lakken. Ook als je ze niet ziet. Het geeft dan toch net dat af gemaakte gevoel, waardoor jij meer straalt.

Nagellak tip

Breng eerst een basecoat aan. Hiermee bescherm je je nagels.

Breng dan de kleurnagellak aan, laat dit 1 minuutje drogen en breng dan nog een tweede laagje aan. Laat ook dit weer 1 minuutje drogen.

Tot slot breng je een topcoat aan. Deze beschermt je nagellak.

Er zij matte en glanzende topcoats. Een glanzende laat de nagellak stralen.

De dag zelf: je feest make-up

Zorg dat je voldoende tijd inplant om je make-up rustig aan te kunnen brengen. Beter nog een paar minuten over, dan stressen om alles erop te krijgen.

Dit is ook leuk om te lezen:

Wil jij niets meer missen van VegaLifestyle.nl volg ons dan op facebook. Heb je een recept gemaakt tag ons dan zeker op instagram  of @vegalifetyle

One thought on “Feestdagen beauty stappen plan

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *