Just Vegan – Ceravegan Eco contactgrill

vegan grillen, leuk, lekker en super gezellig

Super blij ben ik met deze natuurlijke keukenlijn van van Just Vegan. Met deze lijn eet je ook echt helemaal vegan. De eco contactgrill heeft namelijk een plantaardige keramische antiaanbaklaag. De coating is gemaakt van een mengsel van avocado-olie en water en vormt een natuurlijke microfilm dat zorgt voor een uniek anti-aanbakeffect. Wij testen de Just Vegan – Ceravegan Eco contactgrill voor je uit.

Duurzaam koken met de Just Vegan – Ceravegan Eco contactgrill

Als je met plantaardige ingrediënten kookt ben je al heel duurzaam bezig. Deze grill maakt je maaltijd nog duurzamer. De Ceravegan Eco contactgrillj is gemaakt van gerecyclede materialen. De Ceravegan keukenserie is 100% vegan en staat voor groene innovatie dankzij de keramische antiaanbaklaag op plantaardige basis. Omdat de producten helemaal gemaakt zijn van de elementen die in de natuur terug te vinden zijn, kook je veganistisch, vetvrij en duurzaam.

Goed om te weten over de Just Vegan – Ceravegan Eco contactgrill

De Ceravegan contactgrill combineert de eigenschappen van een tosti grill met een tafelgrill. Super handig, je kunt er heerlijke broodjes hamburgers in toasten en als je gezellig samen aan tafel wil grillen kan dat ook. Zelf vind ik dit ideaal voor kerst, of om mee te nemen op vakantie. Is gezonder en zeker net zo gezellig als een bbq.

De grillplaat heeft een vermogen van 2000 watt en warmt op tot wel 210 graden. De grillplaten zijn los te halen en kunnen in de vaatwasser schoongemaakt worden.

Onze ervaring

We hebben de grill nog maar een paar weken, maar we kunnen er nu al niet meer zonder. We gebruiken hem meerdere keren per week. Om een lekkere tosti of panini te maken. Maar ook om groenten op te grillen of een heerlijk broodje vegan burger. Gourmetten vinden wij erg gezellig, met deze grill heb je hetzelfde effect. Je zet hem plat op tafel, lekkere hapjes erbij en grillen maar. Het schoonmaken is een stuk makkelijker dan een gourmetstel. Je haalt de platen los en kunt ze zo makkelijk afwassen. Onderaan zit een bakje waar alle overtollige boter of olie heen gaan. En schoon is hij alweer.
Grillen met z’n allen

De grill is zo warm en je kunt er dan heerlijke groentenspiesje op grillen, losse groenten, stokbroodjes en vleesvervangers bijvoorbeeld.

Mee op vakantie

Ideaal om mee te nemen op vakantie! Wij gaan vaak met de auto op vakantie of een weekendje weg. Als we bijvoorbeeld naar Center Parcs gaan is deze grill ideaal om na het zwemmen in een handomdraai panini’s of tosti’s mee te maken. Een kopje soep erbij en je hebt een perfecte lunch. En ’s avonds kun je gezellig met elkaar aan tafel binnen of buiten grillen met vleesvervangers, groenten en andere lekkers. Ook als we naar Zweden of Denemarken gaan gaat deze grill met ons mee.

Handig om te weten over de Just Vegan – Ceravegan Eco contactgrill

  • De grill is volledig vegan
  • De keramische antiaanbaklaag heeft een plantaardige basis en is gemaakt van mengsel van avocado-olie en water en vormt een natuurlijke microfilm.
  • Gemaakt van gerecyclede materialen
  • Geschikt voor de vaatwasser
  • Deze toffe grill kun je hier kopen en met deze code (GOGREEN10) krijg je ook nog eens 10% korting. Leuk voor de komende feestdagen!
  • Er zijn nog meer producten in de Just Vegan lijn, die kun je hier vinden.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *