Vegan in één pan 80 heerlijke, snelle en makkelijke eenpansgerechten

vegan in een pan, de lekkerste gerechten maak je zo.

Vegan in één pan: Ideaal alles in 1 pan of bakplaat, scheelt je een hoop afwas! En je kunt er de lekkerste gerechten mee maken, vegan curry, fajita en nog heel veel meer.

Samenvatting van … Vegan in één pan:

Heerlijke, eenvoudige vegan gerechten uit één pan

Gebaseerd op de populairste recepten van hun online kanaal So Vegan, hebben Roxy en Ben 80 heerlijke recepten geselecteerd die bewijzen dat vegan food leuk, lekker én super simpel is om te maken. Allemaal te bereiden in één pan, schaal, of op één bakplaat.

Dit boek is gemaakt voor vegans, maar ook voor de groeiende groep flexitariërs, die graag duurzamer, milieuvriendelijker én lekker willen eten. Van eenpans curry’s tot fajita’s van de bakplaat, bevat dit heerlijke boek onder andere lichte lunches, desserts en een overvloed aan gerechten voor zowel thuis, het gezin als een feestje. Met informatie over voedingswaarden, tips om grote hoeveelheden in te vriezen en om seizoensgebonden te eten. Vegan in één pan slaat de brug tussen de groeiende vraag naar vegan recepten én de vraag naar makkelijke eenpansgerechten.

Over de auteurs

Roxy Pope en Ben Pook leerden elkaar kennen in de muziekindustrie. Ze ontdekten veganisme en ontwikkelden drie jaar geleden hun eigen website (www.wearesovegan.com), waar ze foto’s en video’s plaatsten bij recepten. Sindsdien kregen zij snel bekendheid en momenteel hebben zij meer dan een miljoen volgers over de hele wereld. Ze worden geroemd om hun heldere en eenvoudige aanpak en het feit dat zij laten zien hoe verrassend en heerlijk vegan gerechten kunnen zijn. Ze rekenen af met het imago’ saai, duur, ingewikkeld en kleurloos’.

  • Auteurs: Roxy Pope en Ben Pook
  • Uitgever: Spectrum
  • ISBN: 9789000380138
  • vegan gerechten uit één pan is onder andere hier te koop.

Dit is ook leuk om te lezen:

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *