Kleding online kopen bij Studio Lienne

Online kleding kopen bij Studio Liene

In de afgelopen jaren is de populariteit van online winkelen enorm gegroeid. Er zijn inmiddels best veelkeus aan webshops. Dit geldt ook voor kleding. Steeds meer mensen kiezen ervoor om hun outfits online te kopen. Tijdens mijn zoektocht naar leuke dameskleding webshops kwam ik Studio Lienne tegen.

Online kleding webshop

Een van de vele kleding webshops die deze trend heeft gevolgd, is Studio Lienne, een online retailer die zich richt op het aanbieden van trendy en betaalbare kleding voor vrouwen.

Studio Lienne

Studio Lienne heeft een breed assortiment aan kledingstukken, waaronder jurken, tops, broeken, rokken en jassen. Het merendeel van hun kleding is gemaakt van hoogwaardige stoffen en materialen, waardoor de kleding zowel comfortabel als duurzaam is. Daarnaast biedt Studio Lienne ook accessoires, zoals tassen, sjaals, sieraden en hoeden, om de outfits van klanten te complementeren.

Mijn ervaring met Studio Lienne

Studio Lienne viel mij gelijk op, door de mooie website en de vele leuke jurkjes. Zelf draag ik bijna altijd jurkjes. En die stijl ik graag met een mooie blazer.

Travelkleding

Wat Studio Lienne zo uniek maakt is hun travelkleding! Travelkleding zit zeer comfortabel, kreukt niet en is te dragen bij elke gelegenheid. Uit deze mooie collectie heb ik gekozen voor Travel blazer. Deze zit erg comfortabel en sluit mooi aan.

Werd een blazer vroeger vooral gedragen in combinatie met een broek (pak) is het nu juist een zeer veelzijdige kledingstuk. Het is een soort jasje dat meestal is gemaakt van een lichtgewicht stof zoals, katoen, linnen of polyester. Blazers hebben meestal een getailleerde snit en worden vaak geleverd met knopen aan de voorkant, een kraag en zakken. En dat maakt dat ze ook erg trendy combineren met een leuk jurkje. Een blazer kan een outfit net dat beetje extra geven en is daarom een waardevol item in elke garderobe!

De webshop

De webshop is goed en overzichtelijk ingedeeld. Wat ik wel een klein min puntje vind, is dat je voor€ 100 moet bestellen voor gratis verzenden. Echter is dat niet heel veel geld, maar dat viel mij wel op. Ook dat er best veel uitverkocht is.

De webshop is verder zeer gebruiksvriendelijk en overzichtelijk. De bestelling wordt snel verwerkt en is snel bij je thuis. De kwaliteit van de blazer vind ik erg goed en fijn. Daarnaast had ik ook nog een karaf besteld. Heerlijk om water met fruit en kruiden in te doen. Bijvoorbeeld schijfjes citroen met verse munt. En dan een paar uurtjes in de koelkast.

Eerder had ik niets met online kleding shops. Kleding is gevoel dacht ik altijd. Echter in Corona tijd konden we niet anders en heb ik gemerkt dat ik het wel heel erg fijn vind. De kleding thuis passen wanneer het mij uitkomt en kan ik ook gelijk kijken of het past bij de kledingstukken die ik erbij in gedachten had. En past het niet, dan stuur je het heel gemakkelijk weer terug.

Al met al biedt Studio Lienne een geweldige winkelervaring voor mensen die op zoek zijn naar trendy en betaalbare kleding en accessoires. Met een uitgebreid assortiment aan kledingstukken, een eenvoudig bestel- en betaalproces, gratis verzending en retourzendingen, en een nieuwsbrief om klanten op de hoogte te houden van de laatste trends en aanbiedingen, is het geen wonder dat deze webshop steeds populairder wordt bij online shoppers.

Dit is ook leuk om te lezen: