Lekker vegan taartjes

vegan gebakjes niet alleen heel erg lekker ook nog eens gezond

Ben jij ook zo dol op alles wat zoet is? Dan hebben wij goed nieuws voor je. Wij hebben de taartjes van Piece of Joy ontdekt. Ze zijn niet alleen heel erg lekker, ook nog eens vegan, glutenvrij en zonder geraffineerde suikers! Alle pieces (taart puntjes) zijn met de hand en met veel liefde gemaakt. En dat proef je! Love my job, wij mochten een aantal van deze pieces proeven.

Gezonde taartjes

Huh, wat zeg jij nou? Gezonde taartjes. Ja deze taartjes zijn zeker in vergelijking met ander gebak gezond, ze bevatten geen geraffineerde suikers en zijn gemaakt van noten, zaden en fruit. Dat is gezond toch?! Deze taartjes kun je dan ook niet vergelijken met een stuk slagroomtaart. Dat is appels en peren vergelijken. Wij houden wel van een taartje gemaakt van natuurlijke ingrediënten.

De taartjes van Piece of joy, glutenvrij, vegan & geraffineerde suikervrij

Eerder moest ik vooral zelf aan de slag voor een vegan taart. Tegenwoordig zijn er een stuk meer vegan gebakjes en taarten te vinden. En hoe leuk en fijn is het dan om lekker en gezond met elkaar te combineren. Heel vaak sla ik een gebakje af op een verjaardag, dat hoeft met deze puntjes niet. En het fijn is, dat je alles in een keer bij Pieces op Joy kan kopen, of je nu bezoek krijg met een gluten intolerantie, of iemand die geen suikers meer eet of die ene veganist. Je kunt ze allemaal kiezen en je kunt je bezoek dus ook laten kiezen. Hoe leuk is het om keus te hebben.

Wat vonden wij van van Piece of Joy?

We kregen de taartjes op een vrijdagavond. Dylan en ik waren net een serie aan het kijken op Netflix. Toen de bel ging haasten wij ons naar de deur, dat waren de taartjes. We maakten de doos open en zagen allemaal lekkere puntjes. Van elk 2 op eentje na. Dylan wilde de bruine met wit en ik ja hoe kan het ook anders de roze. Ik was echt blij dat er een roze in zat. We kregen namelijk een van de Piece of Joy verrassingsboxen en dan is het afwachten welke puntjes je ontvangt. Op de website had ik ze al bekeken de roze en paarse taartjes. We mogen ze nog niet eten hoor, ik moet er eerst foto’s van maken. Oh jammer, mompelde Dylan. Ja dat vond ik zelf eigenlijk ook wel. Weet je wat, ik maak een foto van ze allemaal in de doos en de morgen van een aantal andere. Dylan pakte snel twee schoteltjes en ik mijn camera. Daar zaten we weer op de bank vol spanning keken we elkaar aan, is het lekker? Ja we vonden ons puntje allebei erg lekker. En 1 puntje is ook meer dan genoeg. Door alle gezonde dingen die er in zitten, vult het goed en voor langere tijd.

Er zijn heel veel lekkere smaakcombinaties! Zo kun je er voor kiezen om losse puntjes te bestellen, of juist kiezen voor een van de Piece of Joy verrassingsboxen

Bestellen en bezorging

Weet je wat het nog leuker maakt?! Je kunt de taartjes gewoon vanuit huis bestellen en ze worden gekoeld en vers bij jou bezorgd. Ze worden dezelfde dag gemaakt, als jij ze ontvangt.

In vriezen

Je kunt ze maar liefst 24 weken in de vriezer bewaren, zonder dat de kwaliteit achteruit gaat. En ze zijn binnen 30 minuten ontdooid, ideaal voor als je een verjaardag hebt. Dan hoef je ze geen uren van te voren uit de vriezer te halen.

Dit is ook leuk om te lezen:

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *