Moon milk: Pandanblad

Dit recept komt uit het boek moon milk 50 plantaardige drankjes voor het slapen gaan. Dit recept zorgt ervoor dat je … Een warm, nootachtig aroma helpt je lichaam tot rust te komen, terwijl je in je pyjama van deze moon milk geniet.

Wat heb je nodig voor deze Pandanblad drink

  • 500 ml ongezoete amandelmelk
  • 1 theelepel pandanpoeder
  • ahornsiroop 1 eetlepel
  • 1 theelepel vanille-extract.

Hoe maak je het …

Verwarm de melk al roerende in een pan, meng de ingrediënten erdoor, haal van het vuur en schuim op. Schenk in een beker en versier het eventueel.

Naast hun prachtige smaragdgroene kleur bevat pandanblad ook veel gezondheidsvoordelen: verlicht hoofdpijn, koortsverlagend, helpt tegen huidproblemen en artritispijn.

Pandanpoeder in je moon milk verwerken helpt je sneller in slaap te vallen en de helende werking ervan verbetert ook de kwaliteit van de slaap zelf.

Winactie …

Er staan maar liefst 50 plantaardige moon milks in dit boek. De ene nog lekkerder dan de ander. Wij mogen 3 recepten delen op onze blog. En ook nog eens 3 van deze gave boeken weggeven. We gaan bij ieder recept een boek weggeven. Laat een reactie achter onder dit bericht. Nog meer kans maken … like onze Facebookpagina.

Handig om te weten over het boek …

omvang 128 pagina’s verkoopprijs 13,95 paperback met flappen ISBN 978 94 6226 344 4 uitgeverij Citrus

Dit is ook leuk om te lezen

Alles wat je wil weten over calcium Groene Smoothies: 4x de lekkerste groene smoothies Smoothiebowl met Ananas

One thought on “Moon milk: Pandanblad

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.