Online geld verdienen, zo makkelijk is het

geld verdienen

Makkelijk en snel geld verdienen, wie wil dat nou niet? Ik wel in ieder geval.
Sommige dingen deed ik jaren gelden al en vraag mij nu af waarom ik er ooit mee ben gestopt. Sinds een paar maanden ben ik er weer mee begonnen. En ik kan je vertellen dat het een leuke extra zakcent oplevert!

Online geld verdienen is super makkelijk! Dit zijn mijn favoriete Nederlandse (enquête) websites.

Snel en makkelijk online geld verdienen met Euroclix

Euroclix was vroeger al mijn favoriet. Snel makkelijk en vooral lekker simpel. Daarom ben ik dan ook meteen weer begonnen bij Euroclix, hier verdien je in verhouding ook het meest. Door alle beloningen die je krijgt in het begin, heb je al snel je eerste €10 bij elkaar verdiend. Dit gaat vast ook jouw favoriet worden!

Euroclix hoe kun je clix sparen?

  • Door het klikken op mailtjes die je dagelijks in je mailbox krijgt. Simpeler kan het niet!
  • Door enquêtes in te vullen. Hier krijg je meer clix voor dan op mailtjes klikken. Het kost dan ook iets meer tijd, 5 a 10 minuten.
  • Online shoppen. Dit doe ik zelf nog niet. Maar het schijnt wel lekker op te kunnen lopen. Hier ga ik mij de komende tijd eens goed in verdiepen.

Wil jij ook geld verdienen met Euroclix? Meld je dan hier aan. Als je je hebt aangemeld, kun je een eigen link delen met vrienden. Hier krijg je dan 150 (€ 1,95) voor. En zo kun je elkaar mooi op weg helpen.

ShopBuddies online shoppen met cashback

ShopBuddies is hét startpunt voor online shoppen met Cashback. Maak een gratis account aan en bespaar bij duizenden deelnemende webshops!

Online shoppen via ShopBuddies werkt als volgt; wanneer je een aankoop doet via hun website (je logt in via ShopBuddies en klikt op de website waar je wil bestellen) dan kun je meteen zien hoeveel cashback je krijgt per shop is dit verschillend. Gemiddeld ontvang je tussen de 3 en 20 procent van het orderbedrag.

Er zijn ook Cashback acties met bedragen die kunnen oplopen tot 100 euro! Bijvoorbeeld voor je energiecontract of telefoon- en internetabonnement.

Kortingscodes

Op ShopBuddies vind je ook talloze kortingscodes die je kunt combineren met Cashback. Na het inloggen vind je alle beschikbare kortingscodes op hun website. Heb je een interessante kortingsactie gevonden? Klik door naar de betreffende webshop en gebruik vervolgens de kortingscode. Je wilde het toch al kopen, dus waarom niet met een beetje extra korting. Van dit geld kun je weer iets extra’s doen.

Wil jij ook graag shoppen bij ShopBuddies? Meld je dan hier aan.

Nodig vrienden uit

Ook hier kun je weer vrienden uitnodigen om ook deel te nemen. Laat familie, vrienden en bekenden ook kennis maken met de grootste Cashback Community van Europa! Voor elke aangemelde vriend/vriendin ontvang jij 2,50 vriendenbonus zodra ze 5,00 goedgekeurde Cashback in hun account hebben gespaard.

Geld verdienen door online enquêtes voor GfK Panels in te vullen

Deze ken ik zelf nog niet zo lang, maar ze betalen op zich redelijk goed uit. Hierdoor kun je ook hier makkelijk een beetje extra bijverdienen. Ze hebben in verhouding minder enquêtes dan de andere, maar ze betalen wel meer uit. Deze enquêtes zijn meer op jouw gericht. Kortom je verdient dus meer en ben er minder tijd aan kwijt, win win dus!

Ze hebben diverse enquêtes en dagelijks nieuwe.

Wil jij ook enquêtes invullen? En zo lekker snel verdienen …. Meld je dan hier aan.

Er zijn nog veel meer van dit soort bedrijven. Inmiddels heb ik mij bij nog een paar aangemeld, maar wil deze eerst zelf proberen en zeker weten dat het wat is voor ik ze met jullie deel.

Met deze bedrijven kun je al een mooie stap maken en alvast lekker wat gaan verdienen.

Met geld besparen kun je ook lekker verdienen (nou ja, niet uitgeven)