Onze beauty favorieten van mei 2020

vegan beauty - vegan wattenschijfjes - wasbare wattenschijfjes

Regelmatig krijgen wij leuke en lekkere vegan beautyproducten toegestuurd. Daar zijn wij op de redactie altijd erg blij mee en proberen het dan ook met liefde uit. Regelmatig proberen wij onze favorieten van die periode met jullie te delen.

Vegan beautyproducten: Wasbare wattenschijfjes in houder

Dit is echt een favoriet! Wat een fijn en mooi product. Nu zijn we al dol op roze. Maar de houder is ook onwijs mooi echt een eyecatcher in je badkamer of nachtkastje. Ze zijn zacht voor de huid en nemen goed het vuil op van de huid. Met het bijgeleverde waszakje kun je ze zo met de was meedoen in de wasmachine. Even laten drogen en ze zijn weer klaar voor de volgende ronde.

Hoe gebruik je wattenschijfjes

Of je nu wasbare of van watten wattenschijfjes gebruikt. De wattenschijfjes zuigen het product op. Daarom is het aan te raden om eerste je wattenschijfjes met water nat te maken. Even weer uitknijpen. Heb je geen wasbare, dan kun je de wattenschijfjes heel makkelijk in tweeën splitsen. Door het water in de wattenschijfjes, zuigen ze je product niet meer op en kun je deze volledig voor je huid gebruiken. Wij zijn super enthousiast over de wasbare wattenschijfjes, ze blijven mooi en goed. Hier kun je meer vinden over de wasbare wattenschijfjes.

Vegan beautyproducten: Kneipp gezichtsmaskers

Kneipp heeft drie nieuwe maskers uitgebracht. De sheet maskers, deze masker zijn ideaal voor op vakantie bijvoorbeeld. Wat is een sheet masker eigenlijk?

  • Gezichtsvormige doek gemaakt van verschillende materialen zoals papier, vezels en gel.
  • Gedrenkt in een sterk geconcentreerd serum van verschillende actieve bestanddelen, zoals vitaminen, hyaluronzuuretc.
  • Deze ingrediënten worden aan de huid afgegeven, zodra het masker (de sheet) op het gelaat ligt.

Wat voor ons belangrijk is, is dat het helemaal vegan is. De maskers zijn 100% afbreekbaar, zonder conserveringsmiddelen, en geen microplastics. Wij zijn erg enthousiast over deze fijne en handige gezichtsmaskers. Ze ruiken heerlijk. Na het reinigen van de huid, maak je de verpakking van het masker open en leg je het maker zo over je gezicht. Na 15 a 20 minuten haal je hem heel gemakkelijk weer van je gezicht af. Gezichtsmaskers welke soorten zijn er?

Vegan beautyproducten: Vegan haarzeep en meer

BOTMA & van BENNEKOM, is een Nederlands merk. Zij maken sinds 2016 volledig natuurlijke, handgemaakte zepen en andere verzorgingsproducten van biologisch gecertificeerde ingrediënten. Wij kregen drie heerlijke zepen toegstuurd. Een haar zeep van kokos,elk en magoboter. Deze ruikt echt heel erg lekker. Een kruidenzeep met patchouli en kaneel. En een Boszeep met dennen en cederhout geur, dit is echt onze faoriete geur.

Haarzeep

Heel eerlijk leek het mij helemaal niets. Mijn haren wassen met een stuk zeep. Hoe dan? De zeep bestaat voor een groot deel uit kokosolie. Kokosolie is een fantastische reiniger en zorgt bovendien voor lekker veel schuim. Altijd gedacht dat het niet zou schuimen en het haar zou uitdrogen. Niets is minder waar. De zeep schuimt lekker en door de mangoboter is het haar na de wasbeurt goed verzorgd.

Hoe gebruik je de haarzeep?

Door de zeep over je natte haren te wrijven, ontstaat er veel schuim. Dit kun je vervolgens met je vingertoppen verder inmasseren

De bos en kruidenzeep zijn erg lekker voor onder de douche. Na het douchen voelt de huid schoon en zacht aan. Meer informatie over deze kun je vinden op www.botmaenvanbennekom.nl

Dit is ook leuk om te lezen:

Wil jij niets meer missen van VegaLifestyle.nl volg ons dan op facebook. Heb je het recept gemaakt tag ons dan zeker op instagram  of @vegalifetyle

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.