PURE Papaya Care

vegan huidverzorging - huidverzorging

P’URE Papaya Care 100% natuurlijk

Weet wat je huid eet … Bij P’URE Papaya Care werken ze alleen met natuurlijke ingrediënten. De producten worden door natuurgenezers ontwikkeld. Veel producten bevatten agressieve chemicaliën, zoals aardolie. Zo wilden ze hiervoor een goed alternatief ontwikkelen. De filosofie er achter is eenvoudig. Het maken van producten met hoogwaardige natuurlijke ingrediënten. Die werken en echt goed en effectief zijn voor de huid.

Waarom Papaya?

Papaya is het actieve ingrediënt voor de meeste producten. Het bevat verjongende enzymen die zachtjes exfoliëren en de huid helpen herstellen, hydrateren en vernieuwen.

Het is een traditionele en effectieve manier om de huid te verzorgen. Het werkt goed tegen een droge en schrale huid.

Leuk weetje

De hele vrucht wordt voor de producten gebruikt. Zo is er is geen verspilling van dit prachtige voedingsrijke fruit.
Papaya is een rijke bron van vitaminen, mineralen en gezonde enzymen. Papaïne, die werkt als een zachte peeling. Het helpt o.a bij een droge huid en om de huid te herstellen.

Skin food

PURE Papaya Skin food is een verzorgende en voedende crème. Papaja bevat een hoog gehalte aan vitamine C en unieke enzymen die droge en beschadigde huid helpen herstellen.

Wij mochten deze testen en het is een dikke substantie en echt super fijn in gebruik. Het smeert wat dikker uit en is vooral bedoeld voor huidbeschadigingen. Het is zeer rijke crème en herstelt de huid snel. Het product is zeer zuinig in gebruik.

Het helpt o.a. bij:

  • Bij luieruitslag
  • Tepelkloven
  • Brandwonden
  • Droge huid bij knieën en ellebogen
  • Nagelriemen

Meer weten over deze fijne producten? Kijk dan even op de website.

Wil jij niets meer missen van VegaLifestyle.nl volg ons dan op facebook. Heb je het recept gemaakt tag ons dan zeker op instagram  of @vegalifetyle

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.