Vegan anti- roos en droge hoofdhuid shampoo

De Neofollics hoofdhuid shampoo), anti- roos

Wanneer je last hebt van een schilferige, jeukende of droge hoofdhuid kan dit heel vervelend zijn. Als je dit wilt voorkomen, is dat mogelijk door een vegan anti-roos shampoo te gebruiken. Een vegan shampoo is namelijk goed voor zowel het welzijn van dieren en voor jou. Zeker als deze ook nog effectief bewezen is tegen droge hoofdhuid schilfers en Roos.

Wat zijn vegan haarproducten?

Vegan haarproducten zijn shampoos, conditioner, lotions, maskers en stylingproducten waarbij geen dieren zijn gebruikt. Dit houdt in dat het product geen ingrediënten bevat die afkomstig zijn van dieren en dat het product niet is getest op dieren. Een vegan anti-roos shampoo is effectief tegen roos op jouw hoofdhuid.

Wat is Roos?

Roos, in andere woorden Pityriasis capitis, is een aandoening waarbij dode huidschilfers op jouw hoofdhuid en in jouw haar zitten. Dit komt doordat de cellen van jouw hoofdhuid twee keer zo snel als normaal vernieuwen. Een vegan anti-roos shampoo en voedend masker kan je gebruiken om deze roos effectief tegen te gaan.

anti- roos

Heb ik Roos of een droge hoofdhuid?

Wanneer je last hebt van een droge hoofdhuid en schilfers betekent dit niet meteen dat je last hebt van roos. Een droge hoofdhuid en roos in het haar zijn namelijk verschillend. Bij een droge hoofdhuid heb je last van fijne, witte en droge schilfers. Terwijl bij roos jouw schilfertjes groter, vettig en gelig zijn van kleur.

Hoe droge hoofdhuid behandelen?

Je kunt je droge hoofdhuid behandelen door een hoofdhuid behandeling te ondergaan. Deze bestaat uit een voedend masker en uit een shampoo tegen droge hoofdhuid. Allereerst kan je een shampoo tegen droge hoofdhuid gebruiken door deze op de droge schilferige hoofdhuid te masseren in nat haar. Laat het dan tussen de twee en drie minuten erin zitten voordat je het eruit wast. Zorg wel dat dit een vegan shampoo is om het zo milieuvriendelijk mogelijk te houden.

Vervolgens kan je het voedende masker na het uitwassen met een ruime hoeveelheid aanbrengen op de droge hoofdhuid. Masseer het op jouw droge schilferige hoofdhuid en laat het masker vervolgens zitten zonder het uit te spoelen. Als je deze hoofdhuid behandeling als routine gebruikt 3 tot 4 keer per week, dan heb je een effectieve droge hoofdhuid behandeling.

Wat is de beste shampoo tegen roos?

Maar hoe moet ik dan roos behandelen? Dit is wellicht iets dat je jezelf nu afvraagt. Het korte antwoord hierop is door gebruik te maken van een natuurlijke anti-roos shampoo. Deze vegan anti-roos shampoo is namelijk specifiek ontwikkeld om hoofdhuidaandoeningen zoals seborroïsch eczeem, roos en schilfers tegen te gaan.

Dit is ook leuk om te lezen:

Vond je deze blog leuk? Deel ‘m met je vrienden! Niets meer missen? Volg ons dan op Facebook