Zielko Wasmiddel en Wasverzachter

Zielko

Huishoudelijke taken voelen vaak als een verplichting, ze moeten allemaal toch weer gedaan worden. Het gekke is dat als er een nieuw product mijn leven binnen komt, ik er ineens zelfs zin in krijg. Ik sta te stuiteren om ze te proberen. Zielko wasverzachter en wasmiddel voor witte en lichte kleuren.

Zielko

Dit is een merk van natuurlijke en milieuvriendelijke producten. Deze schoonmaakproducten bevatten meer dan 98% ingrediënten van natuurlijke afkomst. Bakpoeder en citroenzuur zijn de actieve ingrediënten. Deze wasmiddel en wasverzachter en de rest van de producten van Zielko zijn biologisch afbreekbaar. Als reinigingsmiddelen werken ze goed tegen gisten, bacteriën en schimmels. Op een gemakkelijke, veilige en snelle manier wordt de was schoon. Zielko onderscheidt zich door hun frisse, fruitig geur die lang merkbaar zijn. Behalve wasmiddel en wasverzachter hebben ze ook allesreiniger, ruiten-, keuken-, toilet- en badkamer-reiniger. Zielko is een merk van het Poolse Sylveco, een familiebedrijf opgericht in 1992. Het bedrijf heeft zich gespecialiseerd in verzorging van gevoelige en allergische huid. Een natuurlijke huidverzorging met regionale kruiden en berkenschors, de actieve ingrediënten zijn zeer zacht voor de huid.

Wasverzachter Tropical Scent

Dit is een natuurlijke wasverzachter op basis van lanoline. Het verzacht en verfrist het wasgoed en geeft de was een delicate geur. De wasverzachter heeft een veilige formule zowel voor de kledij, als ook voor de huid. Het product is 100% biologisch afbreekbaar. Hiervoor betaal je 7,95. https://pinkavenue.com/p/tropische-wasverzachter/

Wasmiddel voor witte en lichte stoffen – kiwigeur

Het natuurlijke wasmiddel is op basis van kaliumzeep. Het product heeft een zachte kiwigeur. Het wordt gebruikt voor het wassen van witte en lichte stoffen. De bewezen formule en de milieuvriendelijke samenstelling van het product helpt vlekken te verwijderen zonder de stof te beschadigen. Effectief wassen op 30° – 60°C. De prijs is 8,95. https://pinkavenue.com/p/wasmiddel-voor-witte-en-lichte-stoffen/

Wat vond ik?

De eerste snuif aan de wasverzachter, de voetjes willen spontaan dansen, ik waan me in een warm land met pas gewassen was, dat door straatjes hangt te drogen. Het ruikt lekker, het is geen indringende geur, eerder wat schuchter. De vloeistof is dun en wit van kleur.

De kiwi geur haal ik er niet helemaal uit bij de wasmiddel. Het ruikt niet onaardig, maar ook niet echt lekker. Het is een dun en doorzichtige vloeistof. Ik gebruik zelf vlokken waarvan ik wasmiddel maak en daarmee wordt de wasmiddel een stuk dikker en lobbiger, dit is dus echt wennen. Op de achterkant staat een sticker met het gebruik afhankelijk van wat voor hardheid water je hebt in jouw regio. 

Second chance

Iedereen verdient een tweede kans, mijn eerste reactie over de geur na het wassen was lauw, maar na de tweede keer is er wel degelijk die geur

Conclusie

Voordat de wasmachine klaar is, sta ik al te wachten voor het deurtje. Het deurtje opent zich en meteen duw ik mijn neus in de schone, natte was. De geur die me zo verleidt heeft in het begin, die mis ik nu. Heel ver weg ruik ik er nog iets van, maar heel licht. Ook nadat de was droog is komt die geur niet terug. Alle was ik schoon en goed gewassen, maar de geur mis ik. Het meest prettige is dat het veilig is, je weet dat de ingrediënten natuurlijk zijn en dat het zachter en minder belastend is voor het milieu. 

Second chance

Iedereen verdient een tweede kans. Mijn eerste reactie over de geur na het wassen was lauw te noemen. De tweede keer ben ik een stuk enthousiaster, er ontstaat een tropisch feestje als ik de wasmachine open. Fris, geurig, vrolijk…. ze hebben zich vastgeplakt aan mijn was en laten niet meer los. Ze laten het zonnetje schijnen, word weer blij om de was te mogen doen. Wellicht was ik de eerste keer te gierig met de producten.

Dit is ook leuk om te lezen:

Vond je deze blog leuk? Deel ‘m met je vrienden! Niets meer missen? Volg ons dan op Facebook