Vegan scheurkalender 2021 … bestel hem hier alvast

vegan scheurkalender - scheurkalender met recepten

Wij hebben een leuke nieuwtje voor je! Er is een super gave vegan scheurkalender uitgekomen. Deze kalender is voor 2021 en is nu al te bestellen. Een super leuke cadeau tip voor een verjaardag, voor sinterklaas of voor onder kerstboom bijvoorbeeld. Deze kalender bevat maar liefst 260 lekker en gezonde vegan recepten. Elk weekend staat er informatie in over gezonde en plantaardige voeding. Ook kom je regelmatig weetjes tegen over vega, vegan, vlees, vis en zuivel, die jij zeker wilt weten!

Eerste vegan scheurkalender!

Dit is de eerste en enige vegan scheurkalender geeft je dagelijks inspiratie voor de lekkerste plantaardige maaltijden.Deze eerste Nederlandse (en Vlaamse) vegan scheurkalender (met vega opties) is een laagdrempelige manier om te ontdekken hoe lekker plantaardig kan zijn.

Duurzaam

Door (vaker) plantaardig te eten, help je mee aan een betere wereld voor mens én dier.

De veganistische recepten zijn niet alleen duurzaam, omdat het recepten zonder vlees, vis en andere dierlijke producten betreft. Ook zijn zoveel mogelijk groenten en fruit uit het seizoen gekozen en komen de meeste ingrediënten uit Nederland (indien mogelijk uit de regio).

De kalender is op duurzame wijze gemaakt. Hij wordt gedrukt op FSC-papier (omslag) en PEFC-papier (binnenwerk). Bij de productie ervan wordt gebruik gemaakt van groene stroom.

Nog even op een rijtje wat bevat de vegan scheurkalender?

– 260 veganistische recepten;
– elk weekend informatie over gezonde en plantaardige voeding;
– weetjes over vega, vegan, vlees, vis en zuivel.

Handig om te weten over de vegan scheurkalender:

  • Auteur: Chantal Overgaauw
  • SKU: 9789082973129
  • Leverbaar: rond 14-09-2020 (leuk cadeautje voor sinterklaas of voor onder de kerstboom
  • Druk:1e druk
  • Productvorm: Kalender
  • Taal: Nederlands
  • Uitgever: Woordlicht
  • Aantal pagina’s: 320
  • waar te koop?: Je kunt hem hier bestellen

Er is een beperkte voorraad van deze gave kalenders. Bestel je voor 15 september dan ben je verzekerd van een exemplaar. Daarna zolang de voorraad strekt vooralsnog.

Dit is ook leuk om te lezen:

Wil jij niets meer missen van VegaLifestyle.nl volg ons dan op facebook. Heb je het recept gemaakt tag ons dan zeker op instagram  of @vegalifetyle

One thought on “Vegan scheurkalender 2021 … bestel hem hier alvast

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.