Vegan Summer plantaardige gerechten voor op en bij de barbecue

Vegan Summer plantaardige gerechten voor op en bij de barbecue

Vegan Summer: Het nieuwe kookboek van Milou van de will. In dit boek neemt ze je mee op een barbecue avontuur. Er staan allemaal heerlijke recepten in voor een perfecte vegan barbecue.

Samenvatting van Vegan Summer

Move over, jij suffe wortelspies. Het is tijd voor een upgrade van de vegan barbecue. Wat dacht je bijvoorbeeld van een sappige, Koreaanse tempehburger? Een kruidige kebabspies van koningsboleet? Of een smokey tofuburger geserveerd met een Japanse watermeloensalade? Stook het vuur maar op en verras je familie en vrienden, vegan én verstokte vleeseters, met fantastische plantaardige gerechten voor op en bij de barbecue. In ‘Vegan Summer’ laten we de saaie shaslick en gegrilde maïskolf definitief achter ons en storten we ons op heerlijke hoofd- en bijgerechten die iedereen verrassen. Van een kimchidog en ‘net-echt-kipsateh’ tot en met gegrilde ananas met pittige dip en geroosterde tandoori-bloemkool. Van smakelijke bijgerechten als ingelegde rodekoolsla met sojasaus en een aardbeiensalade met muntvinaigrette tot mango-crumble toe. Maak je eigen sauzen als Koreaanse ketchup of ‘pindasaus in 3 minuten’ en proost met een grapefruit gin-tonic. Met ‘Vegan Summer’ organiseer je voortaan moeiteloos een plantaardige barbecue.

Wat vinden wij van het boek?

Vegan summer voor als je iets anders zoekt dan de bekende spiesjes. Er staan verschillende soorten heerlijke hoofd- en bijgerechten die iedereen verrassen. Van een kimchidog en ‘net-echt-kipsateh’ tot en met gegrilde ananas met pittige dip en geroosterde tandoori-bloemkool. Smaakvolle bijgerechten, zelf lekkere saus maken voor erbij en als afsluiter een heerlijk toetje. Vooral de desserts en bijgerechten vind ik erg lekker en verrassend.

Handig om te weten:

  • Auteur: Milou van de Will
  • Uitgever: Good Cook
  • EAN: 9789461432551
  • Vegan Summer is o.a. te koop bij Bol.com

Dit is ook leuk om te lezen:

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.