Vegan uiteten tijdens de kerstdagen … Taverna Doris

Vegan gegrilde haloumi, vegan grieks eten

Nu was ik de eerste keer al fan van deze Griekse hotspot Taverna Doris. Toen Amy mij belde en vroeg of ik mee wilde om het vegan kerst menu uit te testen en onze eerlijke feedback te geven … Hoefde ik geen moment na te denken. JA ik wil!
De bediening is echt super leuk, gezellig en gedreven, I love it! Ook de kok is super leuk, gemotiveerd en gedreven.

Amy en ik waren uitgenodigd om het kerstmenu te komen uitproberen. Met hier en daar wat aanpassingen wordt het op en top genieten van een heerlijke maaltijd.


Het voorgerecht gegrilde haloumi echt ik hoop dat die op de kaart komt! Anders ga ik de kok ontvoeren, want die wil ik echt vaker eten!

Het hoofdgerecht was een Sofrito. Ondanks ik niet zo van vleesachtige gerechten hou, was ik blij verrast. Ook de bijgerechten waren erg smaak vol.

Wat ik zo super leuk vind, is dat ze alle authentieke Griekse gerechten proberen te veganizen! Ze zijn zo enthousiast echt super leuk om te zien. Amy en ik hebben heerlijk gegeten en het super gezellig gehad. Oh ja, ik hoor jullie nu denken en het toetje dan! Ja wij hebben ook een heerlijk typisch Grieks nagerecht gehad.

Milfei is het heerlijke toetje wat tijdens de kerst geserveerd gaat worden. Dit toetje is met rode vruchten, een heerlijke pudding, bladerdeeg en poedersuiker. Het toetje was echt een dikke vette 10! Zo lekker en ja die gaan ze waarschijnlijk vast op de kaart zetten YEAH!

Wij waren al eerder bij deze hotspot geweest … Vegan hotspot Taverna Doris

Weet jij al wat je gaat doen deze kerstdagen? Je kunt nog reserveren!

Poelestraat 56 

9712 KC Groningen

Tel: 050 – 204 67 09

Website Grieks restaurant

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.