Wat bevordert haargroei?

haargroei stimuleren zo doe je dat.

Haargroei bevorderen kan op verschillende manieren. Onder andere proteïnen zijn onmisbaar voor een gezonde haargroei. Dit komt door bepaalde voedingsstoffen en vitamines. Een tekort aan deze vitamines kan worden verholpen door haargroei pillen die de haargroei bevorderen. In deze haargroei pillen zit bijvoorbeeld Biotine voor haar, een belangrijke en onmisbare vitamine. Daarnaast bevatten deze haargroei pillen natuurlijke vitamines.

Welke stoffen bevorderen haargroei?

De belangrijkste voedingstoffen en vitaminen die haargroei bevorderen en dus in haargroei pillen moeten zitten, zijn Biotine voor haar, ijzer, zinc, magnesium en eiwitten. Het tegengaan van haarverlies op basis van dieet en voeding kan dus door dit voldoende in uw lichaam te hebben.

Naast deze voedingsstoffen en vitamines voor in haargroei pillen, zijn er producten die haargroei stimuleren en bestaan uit bijvoorbeeld Neoxyl of Minoxidil. Neoxyl is een haargroeicomplex en een combinatie van actieve ingrediënten. Namelijk haargroeimoleculen zoals Vividine, Aminexil, Adenosine en zeven effectieve plantenextracten. Er zijn van Neoxyl geen bijwerkingen bekend.

Minoxidil daarentegen wordt gebruikt tegen kaalheid en is het enige officieel erkende geneesmiddel tegen haarverlies. De meest voorkomende bijwerking van Minoxidil is hoofdpijn.

Haargroei bevorderen natuurlijk

Haargroei bevorderen op een natuurlijke manier kan dus doormiddel van haargroei pillen die vitamines zoals Biotine voor haar bevatten. Daarnaast kan je haargroei stimuleren door Neoxyl of Minoxidil te gebruiken in combinatie met andere haargroei stimulatoren.

Hiernaast kan je een haargroei shampoo gebruiken in combinatie met een haargroei conditioner. Een krachtige haargroei shampoo bevordert haargroei en gaat haarverlies tegen. Daarnaast is de shampoo effectief tegen roos en andere hoofdhuidaandoeningen. Een aanvulling hiervan kan een haargroei conditioner zijn die de haargroei stimuleert. Er is zelfs een voordelige behandeling speciaal ontwikkeld die bestaat uit haargroei pillen, haargroei shampoo en haargroei conditioner met als doel haargroei te stimuleren en haargroei door stress tegen te gaan ‘telogen effluvium’.

haargroei

Deze combinatie van een haargroei shampoo, conditioner en haargroei pillen is gebruiksvriendelijk en gemakkelijk een routine van te maken:

  • Masseer eerst de haargroeishampoo in het haar en laat het drie tot vier minuten zitten voordat je het eraf spoelt.
  • Vervolgens masseer je de conditioner op de hoofdhuid en laat je dit drie tot vijf minuten zitten waarna je het eruit wast.
  • Voor de beste resultaten doe dit ten minste drie keer per week.
  • Hierna kan je de haargroei pillen gebruiken, waarvan je 1 tot 3 tabletten per dag moet innemen.

Hoe haargroei stimuleren?

Om de haargroei nog verder te stimuleren kan je een derma roller haargroei gebruiken. Een derma roller voor haargroei is geschikt voor iedere man of vrouw die last heeft van haaruitval, een terugtrekkende haarlijn of inhammen. Met een derma roller rol je pijnloos over de hoofdhuid waardoor een lotion effectiever kan worden opgenomen. Daarnaast wordt het natuurlijke helingsproces van het lichaam geactiveerd en neemt de bloedcirculatie naar de haarzakjes in de hoofdhuid toe, waardoor het natuurlijke haargroei proces wordt gestimuleerd.

Dit is ook leuk om te lezen:

Vond je deze blog leuk? Deel ‘m met je vrienden! Niets meer missen? Volg ons dan op Facebook