De groene barbecue vol lekkere recepten

De groene barbecue een kookboek vol vegan recepten.

De groene barbecue:Vegan barbecueën hoeft niet ingewikkeld te zijn. Op onze site staan al vele lekkere vegan barbecue recepten. Nu met dit boek zijn wij positief geïnspireerd geraakt om nog meer lekkers te maken deze zomer op de barbecue.

Samenvatting van De groene barbecue

In De groene barbecue laat bestsellerauteur Rukmini Iyer haar creativiteit los op de lekkerste en origineelste gerechten voor op de barbecue. De 75 recepten zijn opgedeeld in vegetarische en vegan gerechten, dus voor iedereen zit er wel een nieuwe favoriet bij. Van spiesjes met ananas, halloumi en munt tot auberginegeitenkaasburgertjes en van salade met groene asperges tot perziken met amandel en rozemarijn. Snijd de ingrediënten, leg ze op het rooster en laat de barbecue het werk doen.

Wat vonden wij van De groene barbecue?

Een super leuk boek. Veel gerechten kun je ook prima in de pan maken. Zo kun je deze gerechten ook eten als je een keer niet wilt barbecueën. Je kunt ze maken als gewone gerechten, maar ook als tapas gerechtjes. Er staan heel veel vegan recepten in ook staan er een aantal vegetarische recepten in. Deze recepten kunnen heel makkelijk veganistisch gemaakt worden. Zo kun je bijvoorbeeld de geitenkaas 1 op 1 vervangen voor de vegan versie. Ook kun je de honing heel gemakkelijk vervangen voor agave siroop. Het boek staat vol met inspiratie voor een heerlijke zomer!

Handig om te weten

  • Auteur: Rukmini Iyer
  • Uitgever: Brecht
  • EAN: 9789023016809
  • De groene barbecue o.a. te koop bij Bol.com
vegan recept uit De groene barbecue

Dit is ook leuk om te lezen

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.