Eerste hulp bij doorkomende tandjes

Sophie de Giraf - vegan bijtring - bijtring - baby

De kleine giraf … Als de eerste tandjes bij je kindje doorkomen, kan hij of zij daar behoorlijk last van hebben. Zo hebben veel baby’s in deze periode bijvoorbeeld een sterke bijt- en sabbelbehoefte. Gelukkig is Sophie de giraf -’s werelds meest populaire girafje- in vele uitvoeringen verkrijgbaar om eindeloos op te bijten en sabbelen. Zo biedt dit favoriete dierenvriendje niet alleen troost, ze helpt ook om pijnlijk tandvlees te verzachten!

Zo is er de Sophie de giraf Shake & Chew rammelaar, waar je kindje niet alleen mee kan spelen, maar ook veilig op kan bijten en sabbelen. De rammelaar bestaat uit twee materialen: natuurlijk rubber om heerlijk op te bijten én een stoffen ring die je kindje makkelijk vast kan pakken. Bovendien is de rammelaar voorzien van een belletje en kreukelpapier om de tastzin en het gehoor van je kindje te stimuleren.

Van bijtspeentje tot koelbijtring

Maar Sophie is bijvoorbeeld ook verkrijgbaar als natuurrubber bijtspeentje, dat dankzij zijn gebogen vorm perfect in de mond en tegen het verhemelte van je baby past. Of als koelbijtring, gevuld met met gesteriliseerd water. Als je deze bijtring goed koelt, zorgt de kou voor een aangename verdoving van het tandvlees en de speciale textuur van de ringen zorgt voor een zachte massage. En tenslotte is er natuurlijk ook nog de enige echte originele Sophie de giraf, al bijna 60 jaar het favoriete bijtspeeltje van miljoenen baby’s. Niet alleen zijn haar zachte, uitstekende oren en poten heerlijk om op te sabbelen of in te bijten, door haar opvallende giraffenvlekjes, speciale geur van natuurrubber en grappige piepgeluidje prikkelt ze ook de zintuigen van je kindje.

100% natuurlijk

In haar geboorteland is Sophie de Giraf een begrip: maar liefst 95% van de Franse baby’s heeft zijn of haar eigen Sophie. Vandaag de dag wordt Sophie nog steeds grotendeels met de hand vervaardigd volgens een met zorg bewaard fabrieksgeheim. Bovendien is Sophie de giraf gemaakt van 100% natuurlijk rubber en vrij van schadelijke stoffen, zoals BPA, PVC en Phthalates, dus voor baby’s een volledig veilige keuze. Meer informatie over Sophie de giraf So’Pure bijtring

Winactie

In samenwerking met Sofie de Giraf mogen wij een gave Sophie de giraf Shake en Chew rammelaar weggeven. Wil jij deze gave rammelaar winnen voor jouw kleintje. Of juist voor je kleinkind?, een vriendin of… Doe dan snel mee. Deel ons bericht op Facebook (vergeet niet ons te taggen, anders zien wij het niet). Een reactie op onze site wordt ook zeker gewaardeerd. En extra kans door ons te volgen op social media (links staan hier onder). De winnaar maken we 30 april bekend onderaan dit artikel en eventueel op social media.

Wil jij niets meer missen van VegaLifestyle.nl volg ons dan op facebook. Heb je het recept gemaakt tag ons dan zeker op instagram  of @vegalifetyle

Ook leuk om te lezen:

6 thoughts on “Eerste hulp bij doorkomende tandjes

 • Elle says:

  Sofie de Giraf is superleuk, ik zou deze rammelaar graag cadeau geven aan mijn vriendinnetje die in juni haar meisje verwacht

 • Gerda says:

  Wat mooi en ik ben voor het eerst oma geworden! Volg jullie al op Facebook en Instagram!

 • Marian B says:

  Ik word weer tante! Helemaal leuk natuurlijk. Ik vind de producten van Sophie de Giraf er altijd erg leuk uitzien. Deze rammelaar zou ik natuurlijk graag cadeau geven!

 • iris says:

  Ik loot graag mee voor mijn vriendin. Altijd een leuk cadeau

 • Marja Legius says:

  Superleuk voor mijn kleindochtertje dat 3 weken geleden geboren is

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *