Truien maken de man

truien maken de man, als de kleding maar goed is.

Kleding maken de man. Dit is niet zomaar een uitspraak. Sinds ik date, merk ik dat het echt zo is. Als een man goed gekleed is, staat hij al met 3-0 voor. Een slecht geklede man vind ik echt een afknapper. Een man kan er prima stijlvol uitzien en toch genieten van comfort en functionaliteit van de kleding die hij draagt. Als je truien goed combineert zijn deze super cool.

Stijlvolle mannen

Een stijlvolle man draagt wat hij mooi vind en waar hij zich prettig in voelt. Ze hebben hen eigen stijl en volgen een klein beetje de trends, die op dit moment spelen. Als je de juiste combinatie hebt geven truien een vlotte uitstraling, die kunnen zowel zakelijk als casual prima gedragen worden.

De zomer

De zomer staat voor de deur. Dan zijn we allemaal graag wat langer buiten. Lekker genieten van het weer. Iedereen is lekker een aantal weken vrij. Geen werk en geen scholen. Weg ritme, heerlijk. Ook in de zomer is een lekkere comfortabele en trendy trui geen overbodige luxe. Niet alle dagen zijn even warm en aan het water kan het soms wat frisser zijn. Zeker in de avond koelt het vaak af. En dan is een stoere trui wel erg lekker.

Outfit

In de zomer is een korte broek met een shirt of overhemd. Nog mooier een shirt met open overhemd met korte mouw erover. En een paar mooie sneakers. En heren … Geen hoog opgetrokken sokken eronder. En dan voor de avond of frissere dagen een casual spijkerbroek met een mooie trui erop. Ook hier past een shirt met overhemd erg goed. De truien van Calvin Klein passen erg goed bij een casual outfit.

Vergeet ook zeker geen trui mee te nemen op vakantie.

Dit is ook leuk om te lezen:

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *