Vaderdag cadeautips …

vaderdag - vaderdag cadeautips

Vaderdag is de dag dat vaders in het zonnetje staan. De dag dat er net even iets extra’s voor ze gedaan wordt. De meeste papa’s worden dan ook echt blij van een klassieke vaderdag. Ontbijtje op bed, een zelf gemaakt cadeautje en een dikke knuffel maken het helemaal compleet. En meestal kopen we daar graag nog een cadeautje bij. Wij geven je graag een paar leuke tips voor vader dag.

Wat is een mooi Vaderdag cadeau?

Een cadeautje kopen voor een man kan best lastig zijn. Of het nu voor een verjaardag is of voor vaderdag of … Als je ze vraagt wat ze willen hebben, dan weten ze het vaak niet. Toch vinden ze het wel erg leuk en fijn als ze een cadeautje krijgen. Maar wat is dan nu echt een goed vaderdag cadeau? Wij zetten onze favorieten voor je op een rijtje:

Hemd voor hem

vaderdag - vaderdag cadeautip - wat geef je op vaderdag -

Via onze zoek tocht kwamen wij op de site van hemdvoorhem.nl. Hier kun je echt de leukste cadeautjes vinden voor vaders. Super leuke zoeken met chocolade in een mooie cadeau doos bijvoorbeeld. Cadeaus met bier, huissokken, riemen, ondergoed en dit allemaal is mooie cadeau dozen en wat het nog leuker maakt, voor elk budget is er wel iets. Of je nu 15 euro uit wilt geven aan vaderdag of 200 euro bijvoorbeeld. Ook fijn, je hoeft er de deur niet voor uit. Je besteld het online en afhankelijk van het tijdstip en de voorraad heb jij het de volgende dag al in huis.

Ondergoed

Kleding maakt de man en dat begint bij goed ondergoed. Een mooie boxer die goed en lekker zit geeft de man een goed en comfortabel gevoel. En dat straalt hij dan ook uit. Mannen hechten steeds meer waarde aan hun onderkleding.

vegan vaderdag- vaderdag - vaderdag cadeautip - wat geef je op vaderdag -

Happy socks

Zonnig Puur is een ideale cadeautset waarbij twee paar Happy Socks zijn gecombineerd met een overheerlijke grote reep Tony’s Chocolonely in de smaak puur. Opwekkende vrolijke sokken waarbij op de blauwe sok de zonnebloemen er mooi bij staan en de tweede sok staat vol met vrolijke gele badeendjes op een donkerblauwe ondergrond. Gecombineerd met een heerlijke  echt pure reep betekent dit een perfect setje voor de pure genieters. Deze Happy Chocolade cadeauset ontvangt u ingepakt en klaar om te geven; wie wordt hier nou niet vrolijk van? Dit vinden wij een echt tof vaderdagscadeau! Een overzicht van alle cadeautjes kun je hier vinden.

BBQ grill mat leuk om te geven voor vaderdag!

Mannen en barbecueën gaan hand in hand samen. Mannen zijn nu eenmaal dol op barbecueën. Meestal hebben ze al van alles voor de barbecue, maar deze matjes zijn echt super handig en herbruikbaar. Alles over vegan barbecueën vind je hier. Wil je meer weten over da matjes?

vaderdag - vaderdag cadeautip - wat geef je op vaderdag -vegan vaderdag - wanneer is het vaderdag - wat is vaderdag

Super gave spaarpot

Ben je op zoek naar een leuke en originele spaarpot? Zoek dan niet verder! Deze Pubers en hun mobiel …

  • Vegan curry madras
  • Welke planten zijn giftig voor je huisdier?
  • Wil jij niets meer missen van VegaLifestyle.nl volg ons dan op facebook. Heb je het recept gemaakt tag ons dan zeker op instagram  of @vegalifetyle

    One thought on “Vaderdag cadeautips …

    Leave a Reply

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *