Vakantie en leuke nieuwtjes

Yvonne Bijkersma vegan beauty expert en eigenaar vegalifestyle

Het is nu volop vakantie in Nederland. Zelf zijn wij al op vakantie geweest een weekje naar Bulgarije en hebben daar enorm van genoten. We hebben nog wel wat tripjes gepland staan.

Verschillende vegan E-books

Afgelopen weken ben ik druk bezig geweest om teksten te schrijven voor verschillende e-books. Ja, ik hoor jullie al denken waarom meteen meer. Dit heeft twee oorzaken, ik had echt veel ideeën in mijn hoofd en wilde hier iets meedoen. En eind augustes komt er een nieuwe stagiaire bij ons stage lopen. Zij volgt een opleiding voor grafische vormgever. Wanneer het eerste e-book klaar is laten we dat jullie zeker even weten.

Gastbloggers

Het zou je vast niet ontgaan zijn dat we een aantal nieuwe leuke vaste gastbloggers erbij hebben gekregen. Ze schrijven allemaal met passie over hen expertise. Zo leuk om zoveel kennis in huis te hebben. Vind jij het ook leuk om te schrijven over jouw kennis of wil je lekkere recepten te delen? Wees welkom. Of je nu wel een site hebt of geen site, dat maakt voor ons niet uit. Het belangrijkste is dat je leuk kunt schrijven. Stuur gerust een mailtje om te overleggen: info@vegalifestyle.nl

Nieuwe website

Soms moet je los laten. Zeker als je verder wilt groeien. Hoogt tijd dus voor een nieuwe website. Achter de schermen wordt hier druk aan gebouwd. Er gaan een aantal nieuwe dingen bij komen. Daarover later meer. Een nieuwe website was echt nodig, deze site is verouderd en niet snel genoeg meer onder andere.

Sunny Lauguna

We gaan nog even weer terug naar Bulgarije. Op onze laatste avond kwamen we een kitten tegen. We waren met z’n vieren opslag verliefd. Zwerfkatten en honden zijn daar ten doden opgescheept. Ze worden daar gewoon vergiftigd. Sunny Laguna had geluk, dat zij ons tegen kwam en dat ik mijn contacten heb. Zo stuurde ik een berichtje naar Christine va de stichting Zilver en zij heeft mij (ons) enorm geholpen. De kitten is opgevangen en komt zo snel mogelijk naar ons toe. Binnenkort vertel ik er in een artikel alles over.

Vegan beauty Expert

Niet iedereen weet dat ik ooit begonnen ben met een beautyblog. Deze blog ben ik 10 jaar geleden gestart, na jaren als freelance schoonheidsspecialiste, visagiste en nagelexpert gewerkt te hebben. Mijn beauty kennis deel ik dan ook regelmatig op Vegalifestyle.nl en heb ik als beauty expert voor diverse magazines geschreven. Mijn kennis is niet geheel onopgemerkt gebleven. Deze week heb ik meerdere gesprekken gehad met Cindy Pielstroom, zij organiseert regelmatig leuke events. Zo organiseert zij samen met haar team in oktober Beter Eten festival in de expo Haarlemmermeer. Daar zou ik dan de hele dag beauty advies geven. Vertellen over vegan make-up en zijn er visagistes aanwezig die make-overs doen. Tijdens de make-overs vertel ik iets over vegan make-up en zou ik alle beauty vragen van het publiek beantwoorden.

Iets minder post online …

De komende weken zouden er iets minder artikelen online komen dan normaal. Normaal komt er elke dag een artikel online. De komende weken worden dit ongeveer 5 artikelen per week.

Dit is ook leuk om te lezen:

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *