Vegan Adventskalender

Vegan Adventskalender wat zit er allemaal in?

De mooiste tijd van het jaar komt er weer aan! En hoe leuk is het om af te tellen naar kerst met een Adventskalender? Als kind vond ik dit altijd zo leuk! Echter is het niet alleen leuk voor kinderen, maar ook voor mama’s en papa’s, mannen en vrouwen … Er zijn zoveel leuke Adventskalenders, bijvoorbeeld een beauty adventskalender of een Premium Adventskalender: Laat je verrassen door unieke Muesli’s, romige Porridge, verleidelijke Chocs, aromatische Thee en zachte Nut Butter Balls. Op kerstavond wacht er traditioneel een extra verrassing op je. Af en toe mag je jezelf namelijk ook wel eens verwennen!

Wat is nu eigenlijk een Adventskalender?

Het zijn doosjes of dozen met 24 vakjes erop met cijfers. Deze luikjes maak je dag voor dag open. Je begint op de op de zondag die het dichtst bij 30 november valt. De officiële adventsperiode periode start dan op de zondag die het dichts bij 30 november valt en eindigt op 24 december bij het avondgebed.

Wat zit er dan achter zo’n luikje? Vroeger had je (voor zover ik weet) alleen maar 1 soort en dat was met een chocolaatje er achter. Echt zo klein, dat je alleen maar zin kreeg in meer! Tegenwoordig heb je in zoveel verschillende soorten. Uiteraard nog steeds die met chocola, maar ook met beauty producten of met allemaal andere lekkernijen en kleine cadeautjes.

Vegan Adventskalender

De meeste Adventskalenders zijn niet vegan. Daarom zijn we ook zo blij dat we deze gave Premium Adventskalender gevonden hebben. Deze Premium Kalender zit vol met lekkere verschillende soorten Muesli’s. Zo kun jij de Advent periode nog lekkerder maken. Deze Premium Adventkalender is helemaal veganistisch, bevat 24 deurtjes waar je onder andere deze lekkernijen vind:

  • Muesli
  • Porridge
  • Chocs
  • Thee
  • 1 grote Muesli koker
  • 10 exclusieve 2Go varianten

De box alleen al is een cadeautje om te krijgen of aan jezelf te geven

De Premium Kalender (box) zit er kleurrijk uit en doet denken aan een witte kerst. Naast de vele nieuwe soorten is ook het kalenderontwerp fris en uniek. Een sfeervol winterlandschap en veel kleine verhalen om te ontdekken maken het tot een echte blikvanger. Maar wees voorzichtig! Met zijn afmetingen van ongeveer 40x40x40 centimeter springt hij echt in het oog en kan hij – niet alleen door zijn ontwerp – de show stelen van jouw kerstversieringen.


Deze box is als hij leeg is leuk voor kinderen om mee te spelen als poppenhuis. Of je gebruikt hem zelf als bewaar box.

Mocht je nog vragen hebben over de Premium Kalender? Je kunt alle informatie hier vinden.

Dit is ook leuk om te lezen: