Choose Tandpastat Tabletten

CHOOSE tandenpoetsen

In mijn handen ligt een mooi bamboe doosje, ik draai het open. Ik ruik de geur die mijn neus inschiet zonder genade. Mintjes denk ik, gelijk wil ik ze uitdelen. Een snelle Google-vraag geeft aan dat het Choose tandpasta tabletten te zijn. Moet je voorstellen als ik ze uit had gedeeld, ik gniffel bij het zien van schuimende monden.

Oprichter van Choose

Pim van der Grind heet de man met een plan. Hij zag in Azië dat de stranden volstromen met plastic-soep. Dat zaadje is in zijn hoofd gaan zitten, toen er in Duitsland en de VS poetsen met tabletten op de markt kwam, greep hij zijn kans. Om aan startkapitaal te komen verkocht hij zijn huis en legde spaargeld bij. De doelgroep waar hij voor produceert zijn mensen die bewustere keuzes willen maken en gaan voor een betere wereld. Met dit concept snijdt het mes aan twee kanten, zelf bewuster en gezonde tanden en ook voor derde wereld landen. Voornamelijk in het begin wil hij mensen kennis laten maken door zijn producten achter te laten als samples bij tandartsen. Hij heeft een duidelijke boodschap en daarmee hoopt hij veel te bereiken,  the sky is the limit. Van der Grind wil in eerste instantie alleen gaan werken met abonnementen, vanuit een beeld van Amerikaanse markt, Nederland werkt anders merkt hij al snel en voegt hij losse producten toe.

Choose, waar staan ze voor

Positieve keuzes maken, aangaande mens en de planeet. Hierin geen compromissen hoeven sluiten. Zo zijn er jaarlijks 1.500.000.000 tubes met nog restjes tandpasta van soms 5 tot 20%. Deze tubes blijven jarenlang in het milieu en eigenlijk is dat nu overbodig met deze tabletten. Support dental care in third world countries, om 28 % van de bevolking geen glimlach laat zien, uit schaamte. Er word 5% van de nettowinst gedoneerd aan Dutch Dental Care, hierdoor zijn er 65.000 glimlachen in Kenia bijgekomen. Dit goede doel kun je ondersteunen door CHOOSE  Refill abonnement af te nemen. Per abonnementenlevering wordt 1 euro overgemaakt aan deze mooie stichting. Zelf een glimlach voor het geven van andermans glimlach. 

Vriendelijke abonnementen

Je kunt 45% korting besparen met ChooseRefill Plan. Zo ontvang je ieder gekozen termijn je nieuwe tabs in de brievenbus. Het zakje komt in een 100% afbreekbaar zakje, dit kan zonder problemen bij het restafval. De tablets zijn dierproefvrij en vegan. Als eerste zou ik een trial kit aanbevelen,  14 tabs voor 7 dagen gratis proberen, alleen de verzending moet je betalen. De starter box met een bamboe pot zoals op mijn foto is afgebeeld is 12,99. Je kunt 90 keer, dus 45 dagen je tanden poetsen hiermee. Ze verkopen ook tandenborstels in dezelfde sfeer als de bamboe pot.

Giving it a try

Het munt bespeeld me telkens als ik het doosje opendraai. De geur doet me vermoeden dat de munt smaak vrij hoog is. Dan neem ik de eerste tablet ooit van Choose tussen mijn tanden. In mijn mond word hij al gauw zacht, het verandert in schuim. Dat proces is prettig, even wennen. Poetsen, poetsen, poetsen. Er blijven geen klontjes over, het hele tabletje vormt in een soort laagje om en rond mijn tanden. Het enige dat ikzelf wat heftiger had gewild is de smaak. Voor mij is ie summier daarin. Op alle andere vlakken scoort hij echt goed, dit is echt een persoonlijke voorkeur. Er zijn gelukkig mensen genoeg waarvoor deze level munt precies genoeg is. In de ochtend als mijn mond nog geen prikkels van eten heeft gehad poets ik nogmaals mijn tanden. Mijn mond voelt na het proces schoon en fris aan. De munt is er wel degelijk, vanmorgen kan ik daar meer waardering voor uitspreken. Verder zijn de tabletten onafhankelijk getest en gemaakt door tandartsen. Bevatten natuurlijk oliën en fluoride om tandbederf tegen te gaan. 

Dit is ook leuk om te lezen: