Mango-framboos-chiapudding

Mango-framboos-chiapudding

Deze frisse mango-framboos-chiapudding komt uit het boek, hoe overleef in afvallen.

Michael Greger biedt lezers heerlijke en gezonde opties waarmee ze het idee van ‘diëten’ helemaal kunnen laten varen. Dit boek laat zien hoe je goed kunt eten en afvallen op een gezonde en toegankelijke manier die niet zozeer een dieet is als wel een levensstijl. Michael Greger gelooft dat zijn 21 afvalversnellers en zijn praktische adviezen een eind zullen maken aan de constante afvalstrijd en het tellen van calorieën.

Hoe overleef je diëten? Kookboek is een revolutionaire toevoeging aan de kookboekindustrie: ongelooflijk effectief en ontwikkeld voor iedereen die zijn voedingsgewoonten wil veranderen om zijn kwaliteit van leven te verbeteren.

Michael Greger is een internationaal bekende arts, voedingsdeskundige en oprichter van de populaire website Nutritionfacts.org. Daarnaast is hij de auteur van de succesvolle wereldwijde bestseller Hoe overleef je? (How not to die).

Mango-framboos-chiapudding afwisseling

Deze frisse mango-framboos-chiapudding kan met verschillende soorten fruit worden gemaakt. Zo kun je kiezen voor fruit van het seizoen of naar je eigen smaak. Zo heb je iedere keer een andere chiapudding. Je kunt variëren naar hartenlust.

Enkele voorbeelden mango-framboos-chiapudding afwisseling:

  • Aardbei met blauwe bessen
  • Perzik met Aardbei
  • Aarbei en framboos is onwijs lekker
  • Rode bessen met kiwi

Durf hiermee te variëren en uit te proberen.

Mango-framboos-chiapudding
Afdrukken

Mango-framboos-chiapudding

Porties 2 porties
calorieën 268kcal

Ingrediënten

  • 125 gram verse of ontdooide ingevroren frambozen
  • 175 gram verse of ontdooide ingevroren mango, in blokjes gesneden
  • 4 eetlepels gemalen chiazaad
  • optionele garnituren: in blokjes gesneden mango, verse frambozen, zonnebloempitten of pompoenpitten

Instructies

  • Doe de frambozen, mango en 120 ml water in een krachtige blender en mix tot een gladde massa. Giet het mengsel in twee dessertkommen of glazen potten. Voeg 2 el gemalen chiazaad toe aan elke kom en roer tot het gelijkmatig verdeeld is. Dek af en zet 8 uur of een nacht in de koelkast.
    Serveer zoals het is of gegarneerd met garnituur naar keuze.

Nutrition

Serving: 2porties | Calories: 268kcal | Carbohydrates: 33g | Protein: 7g | Fat: 8g | Fiber: 14g

Goed om te weten over Hoe overleef je diëten? Kookboek

  • Auteur: Michael Greger 
  • Uitgever: Passie
  • Meer dan 100 recepten voor gezond afvallen met blijvend resultaat 
  •  ISBN: 9789492847072
  • Hoe overleef je diëten kun je onder andere hier online kopen

Dit is ook leuk om te lezen: