Reizen

Wij delen de leukste reistips. Vakantie wij helpen je met de juiste keuze.

Reizen wie is er niet dol op? Samen met mijn kinderen of vriendinnen reis ik graag. Heerlijk met een van mijn kids een nieuwe stad ontdekken. Zo ging ik twee jaar gelden spontaan met Justin naar London. Met Milan naar Parijs en met Dylan naar Brussel. Met z’n allen zijn we naar verschillende landen (Mallorca, Fuerteventura, Gran Canaria, Frankrijk, Zweden, Denemarken en Bulgarije geweest. Ook zijn we naar verschillende vakantieparken geweest. Met vriendinnen ga ik ook graag steden bezoeken, mijn laatste trip met een vriendin was naar Berlijn.

Reizen is zeker ook een goede manier om je geld aan uit te geven. Tijdens je reizen creëer herinneringen voor het leven. Je komt even helemaal tot rust, of juist niet. Komt op leuke, mooie en bijzondere plekken. In deze rubriek nemen wij je mee op onze reizen en delen graag onze tips. Hoe kunnen we dit nu beter met je delen, dan er zelf te zijn geweest en het te hebben ervaren.

Enkele voorbeelden van reizen die wij gemaakt hebben?

Extra vakantie tips:

Bij de vegan hotspots kun je goede vegan restaurants vinden of restaurant met vegan opties.
Wil je liever een dagje weg? Kijk dan eens bij eropuit

goed voorbereid op vakantie. Vegan op vakantie

Persreizen:

Zoek jij een leuke manier om jouw stad, regio en land onder de aandacht te brengen bij onze lezers (reizigers). Wij komen graag op bezoek om je stad, regio , land of … onder de aandacht te brengen. Wij zijn dol op reizen en delen dit graag met onze lezers.

Wil jij ook meer bezoekers naar je stad, regio of land trekken? Dan is samenwerken met ons zeker een aanrader. Wij makken persoonlijke content, eigen foto’s en delen onze eigen ervaringen. Met deze artikelen en foto’s inspireren wij onze lezers wat er in jouw gebied of bij jou te doen is. Zo heeft elke bestemming iets unieks en moois. Wij komen het graag ontdekken. En willen dit dan graag delen met onze lezers.

Jouw accommodatie in de spotlight

Zoek je manieren om jouw hotel, appartement of B&B extra onder de aandacht te brengen bij reizigers? Dan komen wij graag bij jou op bezoek, om je Jouw accommodatie in de spotlight te zetten.

Vraag gerust de perskit reizen aan.

Wil je jouw accommodatie ook zichtbaar maken op Vegalifestyle.nl? Mail ons gerust voor de mogelijkheden (info@vegalifestyle.nl). Wij komen graag op persbezoek.