Als vegan goed voorbereid met de bus op reis

Als vegan goed voorbereid met de bus op reis

Als vegan goed voorbereid met de bus op reis: Waar je reis met de bus ook naar toe gaat en hoe vaak je onderweg ook stopt. Mijn ervaring is dat het vegan eten onderweg altijd tegenvalt. Daarom ga ik graag goed voorbereid op reis. Laatst gingen we met de bus naar Parijs en delen graag onze tips.

Goed voorbereid als vegan op reis

Goed voorbereid op reis is super belangrijk om lekker te kunnen reizen. Maak van te voren een lijstje wat je allemaal mee kunt of wil nemen. Je kunt een bezoek aan de supermarkt brengen en eens een lijst gaan maken wat er allemaal mogelijk is om mee te nemen. Zelf maak ik ook altijd een lijst van wat ik mee kan nemen. Wat heb ik allemaal nog in huis en kan ik daar iets van maken voor in de bus? Door het zelf mee te nemen hoef ik mij niet druk te maken of er onderweg wel vegan opties worden aangeboden.

Ook weet tijdens onze reis naar Parijs viel het mij op dat de opties voor vegan erg beperkt zijn. Daarom heb ik het graag zelf in de hand en nee ik gewoon lekker mijn eigen lekkers mee.

Voorbeelden van wat je kunt meenemen in de bus
Er zijn onwijs veel mogelijkheden om mee te nemen in de bus. Je kunt kant en klare snacks, hapjes meenemen. Maar je kunt ook zelf iets lekkers maken om mee te nemen. Zelf doe ik altijd een combinatie van beide. Zo neem ik vaak een zak nootjes van de notenboer mee en maak ik een lekkere salade. Ook afhankelijk van de reis, wat ik meenemen. En zo zijn er nog heel veel lekkere combinaties te bedenken.

Drinken

Wat drinken betreft neem ik eigenlijk altijd een fles thee en een fles water mee. Soms ook meer water, ligt ook aan de afstand en de stops. Onderweg kun je vaak nog wel water halen.

  • Thee
  • Water

Eten

Ook dit is afhankelijk van hoe lang de reis is. Zelf vind ik nootjes onderweg wel altijd erg lekker. Bij de notenzaak koop ik altijd wat verschillende mixen. In de super vaak cashewnoten, deze koop ik altijd ongezouten. Deze tips zijn reisproof:

Als vegan goed voorbereid met de bus op reis

Zo zie je maar dat de mogelijkheden eindeloos zijn. En als je goed goed voorbereid bent, je onderweg prima en gezonde en volledig vegan kunt eten. En deze tips kun je natuurlijk ook als je met andere vervoersmiddelen reist prima toepassen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *