Vegan beauty hotspot in Groningen

vegan beauty hotspots - vegan beauty - vegan schoonheidssalon

Bare and Beautiful is een hele fijne en vakkundige beauty hotspot in Groningen. Of je nu een relaxte massage, manicure, mooie wenkbrauwen, harsen, je huid wil verbeteren of … hier ben je aan het juiste adres. Bijna alle producten zijn vegan. Veel restaurants worden wel gedeeld in vele hotspots. Wij willen ook graag andere hotspots uitlichten en daar is dit er eentje van.

Professionals

Zelf ben ik er nu een paar keer geweest en kwaliteit en vakkundigheid staan hoog in het vaandel. Of je nu voor een massage of ontharing komt alles gebeurd op een professionele manier. Ze weten waar ze het over hebben en wat ze doen. Ze leiden zelf mensen op en doen dit op een prettige en deskundige manier. Zo was ik daar een keer als model voor een stagiaire en van begin tot eind werd ze bijgestaan. En als iets beter kon, werd dit op prettige manier gebracht. En zo nodig voor gedaan.

Vegan en duurzaam

De meeste producten zijn helemaal vegan. Alleen een aantal nagellakken zijn niet vegan. Laatst was ik daar om mijn wimpers te laten verven. En meestal krijg je watjes of een speciaal papiertje onder je ogen om ervoor te zorgen dat de verf niet in je huid kan trekken. Hier hebben ze speciale malletjes die na gebruikt schoongemaakt kunnen worden en weer opnieuw gebruikt kunnen worden.

Harsen

Bij Bare & Beautiful kun je terecht voor verschillende ontharingsmethoden. De producten die hiervoor gebruikt worden zijn geschikt voor alle huidtypes. Welke hars er precies gebruikt wordt is afhankelijk van wat er geharst moet worden. Voor het ontharen van het gezicht, oksels en de intieme zone gebruik gemaakt van een ander soort hars. Dan voor de armen, benen en rug bijvoorbeeld. Doordat ze weten wat ze doen en veel ervaring hebben is de pijn van korte duur en prima om te ondergaan.

benen harsen - harsen - vegan harsen - vegan beauty salon

Intieme zone harsen

Als je je intieme zones wil laten harsen het zeker aan te raden om dit te doen bij een salon die hier ook echt veel ervaring mee heeft. Veel schoonheidssalons harsen niet zo heel erg vaak en meestal dan alleen het gezicht, benen en de oksels. Bij Bare & Beautiful doen ze dit dagelijks. En dan kun je kiezen uit verschillende soorten Brazilian Wax, dan blijft er nog een streepje haar over en bij Hollywood Waxing gaat alle haar helemaal weg.

Wenkbrauwen

Je wenkbrauwen zijn nogal een persoonlijk iets. Zowel als schoonheidsspecialiste en als klant heb ik hier veel ervaring mee. Iedereen heeft andere wensen en ook andere wenkbrauwen. Bij verschillende salons gaan ze gewoon zonder enig overleg aan de slag. En resultaat is dan toch veel te dunne wenkbrauwen. Hier kijken ze goed naar je gezicht en luisteren ze naar jouw wensen en gaan dan aan de slag. Mijn wenkbrauwen hebben na de behandeling echt weken goed gezeten. Meestal hou ik zelf bij en nu ze weer helemaal goed in model zitten kan ik het ook goed zelf bij houden.

Gezichtsbehandelingen

Ook voor een gezichtsbehandeling kun je hier terecht. Zelf nog geen gezichtsbehandeling gehad hier. Maar dat is een kwestie van tijd! Ga hiervoor zeker een afspraak bij ze maken. En dan wil ik gaan voor de complete ontspanningsbehandeling (Luxurious facial) dit is een complete gezichtsbehandeling en dan ook nog eens met complete rug en voetmassage.

Manicure en pedicure

Ook voor een lekkere en goede manicure of pedicure behandeling kun je hier terecht. Wil jij ook mooie verzorgde handen en voeten? Dan ben je wederom aan het juiste adres. Ze verzorgen je handen, nagels, nagelriemen o.a. een lekkere handmassage en met mooi gelakte nagels ga jij de deur weer uit.

Massage

Eigenlijk doen we dit veel te weinig! Wist je dat regelmatig een massage bijdraagt aan een ultime ontspanning van lichaam en geest. En draagt bij aan een gezonde levensstijl. Voor een heerlijke ontspanningsmassage of een doeltreffende sportmassage kunt je ook heel goed terecht bij Bare & Beautiful.

waar kun je Bare & Beautiful vinden:

Nieuweweg 50

9711 TH Groningen

0502086216

06 8743 5094

Email adres: info@bareandbeautiful.nl

Website: www.bareandbeautiful.nl

Dit is ook leuk om te lezen:

Wil jij niets meer missen van VegaLifestyle.nl volg ons dan op facebook. Heb je het recept gemaakt tag ons dan zeker op instagram  of @vegalifetyle

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *