AquaPark Veendam plezier voor jong en oud

aquapark

Ben jij wel eens in een waterpark geweest? Het is een echte aanrader! Bij het AquaPark Veendam heb je gegarandeerd veel plezier. Op het water ligt een opblaasbaar hindernissenparcours. Je kunt hierover lopen, rennen, springen, klimmen en zelfs glijdend van de ene naar de andere kant. En niet alleen leuk voor echte waterratten.

Midden in de natuur vind je aquapark Veendam

Meestal gaan wij een stuk wandelen in de natuur. Maar er is zoveel meer leuks te doen in de natuur. In het natuurgebied Borgerswold licht het aquapark en hier kunnen niet allen de kinderen maar ook jijzelf even lekker helemaal los gaan. Je kunt het natuurlijk ook combineren eerst een lekkere wandeling maken en daarna even lekker klimmen en klauteren op de hindernisbaan.

Plezier op de waterbaan

Wij zijn hier laatst geweest en wij hadden plezier voor 10. Het is echt zo leuk. Het is een klein stukje zwemmen naar het opblaasbaar hindernissenparcours en vanuit het water klim je er dan op. En dan is het rennen of lopen geblazen. Je moet natuurlijk proberen om er niet meteen weer af te vallen het water in. En daarin moet ik toch eerlijk zijn, dat de kinderen een stuk sneller erover konden rennen, springen, klimmen en klauteren dan dat ik dat kon. Maar het plezier was er niet minder om. De kinderen lieten zich soms zelfs van de ene naar de andere kant glijden over de hindernissenparcours.

Veiligheid op het aquapark

De hindernisbaan ligt op het water waar je niet kunt staan en op deze manier kun je, je niet meteen bezeren als je in het water valt en met je benen op de grond komt. Iedereen moet een zwemvest aan en kinderen onder de 9 jaar mogen alleen onder begeleiding van een volwassene het parcours op. Vanuit het aquapark zelf wordt alles ook goed in de gaten gehouden. Er is altijd 1 persoon van hn o en als het druk is twee of meer personen.

Wedstrijdje doen?

Dit parcours leent zich prima voor een wedstrijdje. Wie komt er het snelst over het parcours? Je kunt hier verschillende afspraken over maken. In het water is terug naar het begin, of het maakt niet en je kunt gewoon weer door of je krijgt strafpunten. Dit zijn zomaar wat voorbeelden. Of tikkertje vonden de kids bij ons ook erg leuk om te doen en ik maar achter ze aan vangen, lachen dat ze deden …

De schans, het springen en de glijbaan waren wel favoriet bij de kids.

Eten en drinken

Iedereen kan daar op het terras of binnen wat eten of drinken bestellen. Je hoeft dus geen gast te zijn die een wateractiviteit doet. Je kunt ook gewoon als je een heerlijke wandeling in de natuur gemaakt hebt, een fietstocht of gewoon daar lekker wil zitten om even te genieten kun je hier goed terecht voor de inwendige mens.

Vegan

Als veganist heb je hier maar liefst drie lekkere vegan snacks op de snack kaart staan. Bitterballen, kroketten en een hamburger.

Parkeren bij het aquapark

Je kunt gratos parkeren bij het aquapark

Adres en contact gegevens van het aquapark in Veendam

Park Borgerswold
Bergweg 2, 9642 LV Veendam
Telefoon: 0598 – 433 733
Email: info@watersportcentre.nl
Website

Meer leuke activiteiten, die wij gedaan hebben: