De leukste vegan evens en festivals … waar moet je zijn?

vegan festival - vegan event - vegan eropuit - veganistische festivals

Dat de vegan lifestyle wereldwijd enorm groeit zou geen verrassing meer zijn. Op deze events en festivals kun jij alle nieuwe smaken ontdekken en veel inspiratie opdoen. Proef heerlijke hapjes, op de stands, bij de foodtrucks. Slenter lekker langs de kraampjes en doe inspiratie op, ontdek nieuwe dingen, kleding, cosmetica, accessoires, schoenen en nog veel meer. Of je nu al jaren plantaardig eet, net begonnen bent of nog zoekende bent. Dan hebben wij goed nieuws de vegan events en festivals zijn in opkomst. Lekker eten, muziek, zon, workshops en helemaal vegan, wat wil je nog meer?!

11 april vegan paasmarkt bij de Jumbo in Groningen

Voor wie het ontgaan is, heeft de Jumbo in Groningen maar liefst 10 meter veganschap in de winkel en is daarmee de grootste in Nederland. Op 11 april komen er ongeveer 40 standjes (kraampjes), die hen vegan waar aanbieden. Dit zijn niet alleen maar merken of bedrijven die al in de Jumbo verkopen. Wij zijn hier zeker aanwezig en zouden het leuk vinden om jou hier ook te ontmoeten. Je kunt hier ook van alles proeven! De paasmarkt is van 10.00 t/m 16.00 bij de Jumbo Foodmarkt in Groningen. Er is nog meer leuks te doen in het paasweekend: Paasweekend 2020 wat is er allemaal te doen?

Vegan Lente Markt 2020

We blijven nog even in Groningen. The Greenshift organiseert op de vismarkt op 3 mei een vegan lente markt. Een zonnetje kunnen we niet beloven, wel dat er leuke muziek is en diverse lezingen zijn. De markt begint om 11 uur en duurt tot 18.00 en is dis op de vismarkt in Groningen. Wil je meer weten kijk dan zeker even op de site voor meer info

Happy Spirit Days 2020

Na drie succesvolle edities, staat de vierde Happy Spirit Days alweer op de kalender. Het is een kleinschalig event, met toonaangevende sprekers en bijzondere workshops blijft dit festival inspireren.

Feelgood festival

Happy Spirit Days is het festival voor wie zich wil onderdompelen in de wereld van yoga, filosofie, bewustzijn, mindfulness, meditatie en meer. Waarbij we natuurlijk gek zijn op healthy food, muziekoptredens van formaat en allerlei verrassingen. Op de droomlocatie – een authentieke boerderij in ‘t midden van het land – maak je het allemaal mee. Alle ingrediënten voor een leven in balans zijn aanwezig, zowel voor beginners als voor gevorderden. Of je nu dagelijks mediteert of nog nooit op de yogamat gezeten hebt: hier vind je inspiratie voor hart en hoofd, met beide benen in het boerderijgras. Een toegankelijk festival waar het vooral leuk is, iedereen zich thuis voelt en je ook nog eens nieuwe inspiratie opdoet.

Kom je ook?

De Superbirds voor de Happy Spirit Days 2020 zijn hier verkrijgbaar. Dit jaar wordt het festival gehouden op vrijdag 12, zaterdag 13 en zondag 14 juni, het terrein is geopend van 09.00 tot 19.00 uur; zaterdag tot 22.00 uur. Elk ticket is inclusief toegang tot drie exclusieve workshops naar keuze. Is er nog plaats in een workshop, dan kun je altijd extra aanschuiven.

Funky Vegan Festival

Het is een eendaagsfestival in het centrum van Amsterdam. Met vegan food, drankjes, muziek en nog veel meer. Of je nu vegan bent of gewoon dol op lekker eten bent, hier zit je goed.

Wat kun je verwachten?

Foodtrucks, live muziek, city beach, Mamma Nomad Hippie Truck verkoopt haar sieraden en kleding uit India en nog meer. Op de facebook pagina kun je er meer over lezen.
14 JULI @ DOK in Amsterdam

BE Vegan’s Vegan Summer Fest

Voor dit leuke festival moetn we naar onze zuiderburen. Voor de vijfde keer dit jaar wordt daar in de zomer het vegan summer fest gehouden. Dit is het grootste festival van België. Het festival wordt georganiseerd door BE Vegan, zij zetten zich in voor een plantaardige wereld. Tijdens het festival zijn er kookdemonstraties, sprekers, korte films en uiteraard vegan eten! Waar en wanneer? Vorig jaar was hij op 17 augustus, wij vermoeden dit jaar op 15 augustus, maar is nog niet bekend. Hier kun je er alles over lezen

Coronavirus

De events en festivals die wij hier noemen zijn vanaf april. Alle festivals, beurzen events etc.. met meer dan 100 mensen zijn t/m 1 april sowieso afgelast. Hou het nieuws en de sites goed in de gaten of het na 1 april allemaal weer door mag gaan of dat dan alles nog stil ligt i.v.m het coronavirus.

Dit vind je vast ook leuk om te lezen:

Wil jij niets meer missen van VegaLifestyle.nl volg ons dan op facebook. Heb je het recept gemaakt tag ons dan zeker op instagram  of @vegalifetyle

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *