Met de limousine op pad

limousine

Samen met de kinderen ben ik twee dagen met de limousine op pad geweest. We werden om 7.30 bij ons huis opgehaald en overal waar we heen wilde heen gebracht. Echt een super leuke ervaring.

We begonnen met champagne (appelsap met bubbels en helemaal vegan) in de limousine. De sfeer zat er bij ons meteen goed in. De reis zou 2,5 uur duren. We gingen naar de Amsterdamse Waterleidingduinen. Daar zijn we met de boswachter op pad geweest en hebben we een privé tour door het natuurgebied gehad. We gingen langs de boomkikkers en daarna naar de vossen. Onderweg kwamen we heel veel damherten tegen.

In de limousine

De limousine is echt groot van binnen er is plek voor 8 personen. Op de achterbank heb je eigenlijk de leiding in de limousine ofwel ben je de directeur zoals de chauffeur dat noemde. Daar zitten alle knopjes om de schuifluik met de chauffeur open en dicht te doen, om de tv te bedienen, de temperatuur enzovoort.

Dan heb je een heel stuk waar je aan de zijkant rijdt, dat is wel echt een gekke ervaring. Je ziet de hele tijd alles wat je normaal zou zien als je uit je raampje naar rechts zou kijken. Achter je zie je dan helemaal niets. Een hele aparte ervaring om op deze manier te reizen. Achteruit reizen in de limo is ook prima om te doen. Zeker als je in het hoekje gaat zitten, kun je lekker languit. En dan moet je niet net als ik in slaap vallen …

Een eigen chauffeur

Een eigen chauffeur ik zou er wel aan kan ik wel aan wennen. Gehaald en gebracht worden, lekker chillen of werken in de auto.

Na uren in het natuurgebied gelopen te hebben is het heerlijk om de limousine in te stappen vol heerlijke gekoelde drankjes en dan niet zelf te hoeven rijden. En gezellig met de kinderen een spelletje kunt doen, of even lekker kletsen.

Het fijne was, dat we bij twee natuurgebieden geweest zijn, daarna lekker uit eten geweest en toen naar onze boomhut gebracht.

De volgende dag werden we weer opgehaald voor een heerlijk ontbijt en daarna naar de verjaardag van mijn vader gebracht. Het was echt een super leuke ervaring. wij waren met limousineservice.

Meer leuke uitjes:

in de limo