Het winkelmandje van Marlous Jegen

Marlous jegen - vegan today - vegan in de supermarkt - vegan boodschappen doen

Wie is Marlous Jegen?

Ik ben Marlous Jegen. Ik kom uit een ondernemersgezin. Ik ben moeder van 3 kinderen. Ik heb als fotomodel over de hele wereld gewerkt en ik ben altijd bezig met gezonde voeding en levensstijl.

Wat kun je vertellen over jezelf of je bedrijf (doel of …) ?

Sinds kort ben ik mede eigenaresse van Vegan Today. Dit zijn plantaardige maaltijd boxen met heerlijke recepten en benodigde ingrediënten die iedere week gratis door heel Nederland aan huis bezorgd worden. Ik ben ook de oprichtster van stichting Marvelous Single Moms. Samen met mijn vriendin Maryen van Castro willen we een betere wereld creëren, ons werk is onze passie en onze missie!

Hoe lang ben je al vegan

Sinds 9 maanden eet ik bijna altijd veganistisch.

Wat is jouw favoriete vegan product?

Hummus

Wat zou jij heel graag vegan zien? (welk product of gerecht)

Karnemelk

Is boodschappen doen lastiger geworden nu je vegan bent?

Boodschappen is niet lastiger geworden omdat ik 3 x per week de recepten met de box van Vegan Today kook verder google ik vegan recepten en tegenwoordig is er steeds meer te vinden in de supermarkten.

Zit er een product in jouw mandje dat je nog niet eerder gekocht hebt?

Ja aardperen, volgens Maryen de oprichtster van Vegan Today is dat heel lekker en gezond.

Heb jij nog tips, do’s en don’ts voor onze lezers die willen overstappen naar een veganistische lifestyle?

Stap rustig over naar veganistische lifestyle en als ik met familie of vrienden eet, kan het voorkomen dat ik nog wel eens een niet Vegan product eet. Ik denk als iedereen al tenminste 3 x per week Vegan zou eten, dat dit voor de planeet heel goed zal zijn.

Wat is jouw favoriete hotspot? En waarom?

Die is op het moment gesloten , maar ik vind het heerlijk om te lunchen Bij Bertmans in Rotterdam.

Wat is jouw favoriete recept en wil je deze delen met ons?

Harira maaltijd soep, het recept staat op onze site: Harira maaltijdsoep

Wat maakt je blij?

Als het goed gaat met mijn familie en vrienden en als ik gezellig met hun kan eten. Verder hou ik van de natuur, fietsen , pilates en fitness.

Ik vind het fijn dat ik met mijn stichting Marvellous Single Moms alleenstaande moeders kan helpen die een steuntje in de rug nodig hebben.

En ik vind het heel leuk om met veel enthousiasme samen met Maryen Vegan Today te laten groeien. Wij hebben veel plannen voor de website, kook video’s maken, social media dus wij zouden het leuk vinden als jullie ons gaan volgen en een box bestellen waar jullie eenmalig een korting krijgen van 20% met code VTVLM20

Dit is ook leuk om te lezen:

Wil jij niets meer missen van VegaLifestyle.nl volg ons dan op facebook. Heb je het recept gemaakt tag ons dan zeker op instagram  of @vegalifetyle

2 thoughts on “Het winkelmandje van Marlous Jegen

 • Jaro says:

  Leuk interview en goed idee die maaltijdboxen! Vind alleen het stukje over ‘3x vegan per week’ een beetje raar. Alsof ik mijn vrouw 3 dagen per week goed behandel en haar de overige 4 dagen mishandel… Dat is natuurlijk ook niet helemaal ethisch om het zo maar zacht uit te drukken…

  • Vega Lifestyle says:

   Hoi Jaro,

   Dat zou niet goed zijn. Ze hebben eerder ook meerdere dagen gehad. Alleen liepen die voor 3 dagen het beste. En omdat ze voor nu niet alles in de lucht konden houden is er voor gekozen om het 3 dagen te doen. En de andere dagen moet jezelf creatief zijn om te bedenken wat je gaat eten. En wij hebben nog heel veel lekkere recepten op de site staan.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *