Duinrell een gezellig dagje uit

Duinrell - Rick de kikker - Tike bad - zwembad - pretpark - glijbanen

Duinrell is het grootste waterpark van de Benelux! Het waterpark heet het Tikibad en staat al 35 jaar voor veel glij plezier. Er zijn super snelle glijbanen, serieus je gaat zo hard, dat het brand aan je billen. Dat is niet zo gek ook, als je weet dat sommige glijbanen maar liefst 60 k/m per uur gaan. Speciaal voor de jongere kinderen is er een supergaaf kids waterpark (Playa). En sinds 17 juli is hier een de waterfun buitenpark geopend.

Tikibad buiten:

Wij mochten 17 juli bij de officiële opening van Tikibad buiten zijn. Wij waren er als één van de eerste, Justin lag dus als eerste gast in het nieuwe zwembad. Het was echt een tropisch feestje. Vanaf mijn strandbedje heb ik alles goed bekeken en foto’s en filmpjes gemaakt. En na de officiële opening ben ik er zelf ook maar even ingedoken.

Verwarmd buitenbad, vijf glijbanen en waterspeelhuis!

Duinrell glijbaan nieuwtje

Het oude buitenbad heeft plaats gemaakt voor een compleet nieuw buitengebied. Je vindt er onder andere een ligweide met hangmatten en ligstoelen, een verwarmd buitenbad en vijf nieuwe glijbanen. Ook voor de kleintjes is er enorm veel waterplezier te beleven in het kinderbadje en het waterspeelhuis met drie kindvriendelijke glijbanen. Het Tikibad heeft de allergrootste tipping bucket van Nederland!

De directeur vertelde ook nog een nieuwtje tijdens de officiële opening van het Tikkie buitenbad. Wist jij dat ze in Duinrell in het Tiki bad maar liefst 21 glijbanen hebben?! En … trommel geroffel, het nieuwe buiten Tiki bad is nu klaar en dus is het alweer tijd voor iets nieuws. Er komt een super mega vette nieuwe glijbaan bij.

Eten en drinken in het park

Op het park hebben ze een La Place restaurant: Duinrell Plaza. Hier hebben ze voor ieder wat wils. Alle gerechten worden vers gemaakt. Er zijn dus ook een aantal vegan opties mogelijk. Behalve verse salades en vers fruit zijn er wat ik meekreeg niet heel veel andere opties. Friet met ketchup ze hebben geen vegan mayonaise.

Mijn vegan food tip:

Er zit een heel groot bos gebied op het park, neem zelf lekker van alles mee. Je kunt een tas in een kluis zetten, zo hoef je er niet de hele tijd mee te sjouwen. En als je klaar bent voor de lunch/picknick haal je de tas op en ga je lekker het bosgebied in. Neem bijvoorbeeld een lekkere bento lunchbox mee

Handig om te weten over Duinrell

Attractiepark en Camping Duinrell B.V.
Duinrell 1
2242 JP Wassenaar
Tel.: +31 (0) 70 5155 255
E-mail: info@duinrell.nl
of boek direct online

Na een gezellig dagje uit lekker barbecueën? Wij hebben lekkere tips voor op de vegan barbecue.

Dit is ook leuk om te lezen:

15 thoughts on “Duinrell een gezellig dagje uit

 • Sabine Ruiters says:

  Wat een leuke foto’s. Ik krijg zo zin om erin te duiken. Leuk stuk dit.

  • Vega Lifestyle says:

   Haha ja helaas lukt dat niet in een foto. Maar is inderdaad wel erg lekker

 • Mirella says:

  Jaloers, daar had ik ook wel als eerste in willen duiken. Wat leuk geschreven weer. En goede vegan tip. Bedankt

  • Vega Lifestyle says:

   Ja, er kan er maar eentje de eerste zijn 😉 Bedankt voor je compliment.

 • Edward Velzen says:

  Het is echt een leuk park en wat een mooie uitbreiding!

 • Hannelore Buining says:

  Op insta zag ik je filmpje al voorbij komen echt zo gaaf. Leuk artikel.

  • Vega Lifestyle says:

   Ja klopt we hadden meerdere verhalen gemaakt inderdaad. Bedankt.

 • Annabeth says:

  Wat een fijn artikel. Wij zaten te twijfelen tussen 3 parken, maar dit heeft ons overgehaald. Vooral ook de mogelijkheid voor een lekkere vegan picknick. Bedankt.

  • Vega Lifestyle says:

   Wat leuk om te lezen, dank je wel voor het compliment. Heel veel plezier, maar dat gaat daar zeker goed komen.

 • Michiel Schimmer says:

  Ik schaam me een klein beetje, maar ik ben nog nooit in Duinrell geweest. We hebben in september altijd een familie dag ergens in een pretpark. En dit klinkt wel als een geschikt park voor een familiefeestje. Zwembaden en glijbanen voor alle leeftijden, een groot bos om wat te eten en nog leuke attracties. Ga zeker even kijken of we daar een dag of misschien wel een weekend heen gaan.

  • Vega Lifestyle says:

   Daar hoef je je toch helemaal niet voor te schamen. Het is erg leuk om daar met de familie heen te gaan. Veel mogelijkheden.

 • Nils Boogaard says:

  Wat heerlijk en vrolijk geschreven. Wij vonden Duinrell iets minder leuk, lang wachten bij de glijbanen. Ik vind je veganfood tip wel super!

  • Vega Lifestyle says:

   Hoi Nils,

   Ja helaas is het bij pretparken vaak lang wachten. Ja ze hebben daar zo’n lekker natuur gebied, zonde om er niet van te genieten

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *