Duinrell een gezellig dagje uit

Duinrell - Rick de kikker - Tike bad - zwembad - pretpark - glijbanen

Duinrell is het grootste waterpark van de Benelux! Het waterpark heet het Tikibad en staat al 35 jaar voor veel glijplezier. Er zijn super snelle glijbanen, serieus je gaat zo hard, dat het brand aan je billen. Dat is niet zo gek ook, als je weet dat sommige glijbanen maar liefst 60 k/m per uur gaan. Speciaal voor de jongere kinderen is er een supergaaf kids waterpark (Playa). En sinds 17 juli is hier een de waterfun buitenpark geopend.

Tikibad buiten:

Wij mochten 17 juli bij de officiële opening van Tikibad buiten zijn. Wij waren er als één van de eerste, Justin lag dus als eerste gast in het nieuwe zwembad. Het was echt een tropisch feestje. Vanaf mijn strandbedje heb ik alles goed bekeken en foto’s en filmpjes gemaakt. En na de officiële opening ben ik er zelf ook maar even ingedoken.

Verwarmd buitenbad, vijf glijbanen en waterspeelhuis!

Duinrell glijbaan nieuwtje

Het oude buitenbad heeft plaats gemaakt voor een compleet nieuw buitengebied. Je vindt er onder andere een ligweide met hangmatten en ligstoelen, een verwarmd buitenbad en vijf nieuwe glijbanen. Ook voor de kleintjes is er enorm veel waterplezier te beleven in het kinderbadje en het waterspeelhuis met drie kindvriendelijke glijbanen. Het Tikibad heeft de allergrootste tipping bucket van Nederland!

De directeur vertelde ook nog een nieuwtje tijdens de officiële opening van het Tikkie buitenbad. Wist jij dat ze in Duinrell in het Tiki bad maar liefst 21 glijbanen hebben?! En … trommel geroffel, het nieuwe buiten Tiki bad is nu klaar en dus is het alweer tijd voor iets nieuws. Er komt een super mega vette nieuwe glijbaan bij.

Eten en drinken in het park

Op het park hebben ze een La Place restaurant: Duinrell Plaza. Hier hebben ze voor ieder wat wils. Alle gerechten worden versgemaakt. Er zijn dus ook een aantal vegan opties mogelijk. Behalve verse salades en vers fruit zijn er wat ik meekreeg niet heel veel andere opties. Friet met ketchup ze hebben geen vegan mayonaise.

Mijn vegan food tip:

Er zit een heel groot bos gebied op het park, neem zelf lekker van alles mee. Je kunt een tas in een kluis zetten, zo hoef je er niet de hele tijd mee te sjouwen. En als je klaar bent voor de lunch/picknick haal je de tas op en ga je lekker het bosgebied in. Neem bijvoorbeeld een lekkere bento lunchbox mee

Handig om te weten over Duinrell

Attractiepark en Camping Duinrell B.V.
Duinrell 1
2242 JP Wassenaar
Tel.: +31 (0) 70 5155 255
E-mail: [email protected]
of boek direct online

Na een gezellig dagje uit lekker barbecueën? Wij hebben lekkere tips voor op de vegan barbecue.

Dit is ook leuk om te lezen:

15 thoughts on “Duinrell een gezellig dagje uit

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *